Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosika11

GG i chłopak

Polecane posty

Jestem z chłopakiem od dłuższego czasu Zapomniał, że mam hasło do jego GG, ponieważ przez kilka ostatnich miesięcy nie byliśmy w związku. Teraz wróciliśmy do siebie(4 miesiące temu). On zawsze lubił poznawać dziewczyny przez internet. Wiem, że kiedyś nie odpisywał żadnej dziewczynie, nawet mi to pokazywał. Z czasem się to zmieniło, pisał "na żarty" jeden dzień i po znajomości, jak sam twierdził. Komplementy skierowane w ich stronę zdawały się szczere.. ale znajomość miała trwać jeden dzień. Potem właśnie zobazyłam zdjęcia innych kobiet (nagie) i jego również. Bardzo mnie za to przeprosił, mieliśmy wtedy kryzys. Teraz myślałam, że będzie już inaczej, że nie odezwie się do żadnej. Nadal jednak odpisuje i czasem pisze do różnych (z ciekawymi profilowymi) i prosi je o zdjęcia, później je komplementując. Nakierowuje również rozmowę, chcąc sprawdzić czy jest dla nich atrakcyjny. Czy może ja jestem taką dziewczyną "byle by była"?

Gość gość
daj sobie kobieto szansę i kopnij lowelasa w jaja :D

Jakby to było takie proste, zapewnia mnie o swoich uczuciach itd. A potem i tak z nimi pisze... Może dlatego bo mu się nudzi? Nie wiem czy powinnam czekać, aż któregoś dnia się z taką spotka i mnie zostawi...

Gość gość
Facet to typowy babiarz, jak coś wpadnie mu w ręce to skorzysta z okazji, a poznawanie kobiet przez internet to nałóg, forma leczenia kompleksów.