Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo szampanski nastroj

Metlik w glowie, zaryzykowac czy odpuscic?

Polecane posty

Gość malo szampanski nastroj

Mam straszny metlik w glowie przez kolege z ktorym pracuje. Pracujemy juz razem ponad rok jednak nigdy nie specjalnie ze soba rozmawialismy itd. On jest taki raczej wycofany, spokojny, na zasadzie robi swoje I idzie do domu. Cos sie zmienilo po jednej imprezie kiedy odprowadzal mnie do domu I mielismy okazje porozmawiac. Strasznie fajny facet, otwarty z mnostem pasji typowy przyklad ze trzeba poznac zeby polubic a nie oceniac z gory. No I zainstersowal mnie soba, spotkalismy sie pare razy na kawe. Zaczelam go poznawac. Otworzyl sie przede mna, opowiedzial duzo o sobie. Okazalo sie ze wcale nie prowadzi takiego samotniczego trybu zycia jak mi sie wydawalo. Wiecie myslalam ideal po pracy do domku realizuje pasje.Okazalo sie ze ma tez druga strone lubi poimprezowac oczywiscie nic w tym zlego. Ale tu zaczyna sie problem bo nie moge do konca rozszyfrowac jaki on jest. Mamy wspolna kolezanke ktora mowi ze warto bo facet lojalny Itd z drugiej strony im szesciej z nim przebywam szczegolnie ze znajomymi I widze te druga szalencza strone to sama nie wiem. I nie wiem czego on odemnie oczekuje czy chce sie tylko zabawic. Nie jestesmy w zwiazku ale spotykajac sie oczekiwalabym ze pomysli aby spedzic ze mna dzisiejszy wieczor, natomiast na pytanie co porabia odpowiedzial ze chyba wybierze sie na miasto ze znajomymi, troche mi sie przykro zrobilo. Jesli bylby zainteresowany to czy wychodzil by bardziej z inicjatywa?? Wiem ze teraz jest rownouprawnienie ale brakuje mi jakiegos takiego meskiego podejscia w sensie zeby sam cos zaproponowal, zorganizowal, zawsze jest gdzie chcesz pojsc, co chcesz robic, I takie glupie zarty typu ty placisz, ty gotujesz niby zawsze mowi potem a zartowalem no ale... Czy odpuscic sobie znajomosc czy dac szanse?

Jeżeli nie spróbujesz, to się nie przekonasz. Myślę, że warto, nie masz nic do stracenia. A z tą inicjatywą to jest tak, że nie każdy każdy facet jest domyślny, żeby np. zaprosić Cię pierwszą. To ty zrób pierwszy krok, może akurat coś z tego będzie. POWODZENIA :-)