Gość gość Napisano Grudzień 31, 2015 Śniło mi się ze nagle wśród tłumu pojawili się jacyś ważni ludzie przywódcy czy coś w ten deseń,, zaczęli grozić ogniem i śmiercią,trzeba było dobrowolnie podejść albo grozila smierc ,podeszlam i wtedy wszczepili w skórę coś jak chip i w telefon też, nagle dostrzegłam że moja skóra przybiera ciemny kolor. Pomyślałam że smutkiem ze będę ta gorsza , już nie europejka.wiedząc że grozi mi smierc wysłałam smsa do rodziny ze mają uwazac; nie wychodzić z domu ani nie odbierać.moj brat oczywiście nie posłuchał ale sprytem obronilam go przed śmiercią . Mialam jakas kobiete ktora ciagle ze mną Bylaa pilnowali mnie . Wszytko musiała wiedzieć więc poszłam do kościoła i usiadłam z dala od niej ukradkiem pisząc tego smsa. Widziałam że inni też korzystaja z telefonów ale śmielej ode mnie. Sen skończył się na tym ze byłam w szkole i pisałam kartkowke. Nie zdążyłam i zaczynałam od początku az zostałam ostatnia.nauczycielka zbliżyła sie do mnie i pytała o włosy i wachala je. Co to znaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach