Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto mieszka długo za granicą nie powinien mieć prawa głosuw Polsce

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam od 1,5 roku w Niemczech. Rozmawiałem z polką, która mieszka tu 30 lat ma męża Niemca. Jakie głupoty wygaduje. Wg niej polska za PIS się stacza. Powinniśmy przyjmować uchodźców, bo nie będzie miał kto pracować na naszą emeryturę. Za zamknięcie się na innych powinni nas wyrzucić z Unii razem z Czechami i Węgrami. A jak nas wyrzucą to nawet proszku do prania nie kupimy. Za PO niby było świetnie. Mówi,że w każdych wyborach głosuje. Tacy nie powinni mieć prawa głosu, co ona wie o życiu w Polsce.

Gość gość
Ona ma racje PIS zrujnuje Polskę

Gość gość
"powinni nas wyrzucić z Unii razem z Czechami i Węgrami" x to akurat popieram potem powinniśmy utworzyć unie środkowoeuropejską

Gość gość
Skoro Polska zamyka się przed innymi krajami więc nie dziwne będzie jeśli wyleci z Unii A co za tym idzie ? Miliony ludzi zdechnie z głodu , bo te miliony póki co utrzymuje swe rodziny w Polsce z pieniędzy które zarabiają zagranicą A jak wywalą Polskę z Unii nie bedzie można więcej pracować zagranica więc dno czeka Polske

Gość gość
Ona wie co mówi. Jeszcze będziecie błagać PO o to żeby wrôcili i przepędzili PiS. Już dziś widać powszechne niezadowolenie a za rok będzie płacz i zgrzytanie zębów. I będzie PO wróć!

Gość gość
"Miliony ludzi zdechnie z głodu , bo te miliony póki co utrzymuje swe rodziny w Polsce z pieniędzy które zarabiają zagranicą" x jakoś ludzie nie zdychali z głodu przed przystąpieniem do UE jakoś i tak pracowali za granicą pełno jest roboty np. w Australii

Gość gość
wszyscy co sa przeciwni unii jestescie polaczkami ktorzy w zyciu nigdzie nie byli poza swym miastem , wiec nie rozumiecie o co chodzi

Gość gość
jak wam się bardziej podoba za granicą to wynocha nikt was tu trzymać nie będzie na siłę

Gość gość
HaHa a ty całuj pis po doopie kto madrzejszy to juz dawno wyjechał z tej planety małp

Gość gość
Dokładnie przed przystąpieniem do Unii nie zdychaliśmy to i po wyjściu nie zdechniemy. Mam wrażenie, że żyło się lepiej. Byłem na studiach dziennych w Olsztynie w latach 2001 -2006 od rodziców dostawałem 700 zł na miesiąc. I spokojnie się za to utrzymałem (opłata akademika, jedzenie ciuchy). A teraz za te pieniądze nie byłoby szans. Pensje jakoś radykalnie nie wzrosły. Jak zachód straci rynki zbytu w europie środkowo wschodniej to też dostanie po dooopie. I jeszcze będa miec masę arabów ciągnących socjal.

Gość gość
a ty już tak nie zazdrość tym co wyjechali i zarabiają ty też możesz tylko ci się pracować nie chce śmierdzący leniu

Gość gość
a ja mieszkam od 5 lat w niemczech i mi zyje sie bardzo dobrze i o powrocie nie mysle

Gość gość
polacyprzyjmuja ukrainców i polaków z syberi 300tys

Gość gość
"głosuw" :O:O:O:O Najpierw radzę idź do szkoły podstawowej zanim założysz jakis temat...