Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak oto wygląda zachowanie przedszkolanek w pewnym 'renomowanym' przedszkolu

Polecane posty

Gość gość
Lepsze sa panstwowe przedszkola

Gość gość
Mam dziecko w państwowym przedszkolu integracyjnym. Obie panie wychowawczynie mojego syna mają nie tylko pedagogikę na koncie ale i logopedię. Jedna skończyła dodatkowo surdopedagogikę, a druga jest terapeutą SI. Uważam, że świetnie zajmują się dzieciakami. Syn po kryzysie pierwszego tygodnia wsiąkł w przedszkole na dobre. Panie zawsze są schludnie ubrane i uczesane. Owszem mają makijaż ale nie zauważyłam jakichś tandetnych tapet. Zresztą słyszałam o tym przedszkolu same dobre opinie nie tylko od znajomych ale i wśród obcych zasłyszane przypadkiem. Serio wszyscy są zadowoleni z tego przedszkola. Budynek totalna komuna, drzwi malowane chyba z milion razy olejną :P ale mebelki, zabawki i wyposażenie nowe no i mają własną kuchnię i super domowe jedzenie, a nie jakiś sratering wydzielony co do grama. Dzieciaki normalnie biorą dokładki wiadomo, że nie kotletów, bo te są wyliczone ale zupy, naleśniki, łazanki, pierogi itp. normalnie dzieci jedzą dodatkowo jak mają ochotę. Miasto powiatowe, 85 tys. mieszkańców.