Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krzesełko do karmienia baby ono dobry wybór?

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
nikt nie miał?

Gość gość
Te ceratowe to są zawalidrogi. Mam podobne tylko Graco Contempo i zajmuj***ardzo dużo miejsca.

Gość gość
ale podobno stabilne, to prawda?

Gość gość
Ja mam, obecnie córka ma 3 lata i dalej z niego korzysta, oczywiście rozkłada sie na stolik i krzesełko . Polecam, jestem zadowolona

Gość gość
Wszystkie są stabilne, więc to żaden argument na plus. Nie ma niestabilnych, bo każde ma rozłożystą podstawę. Jak bym miała wydawać jeszcze raz kasę, to kupiłabym rosnące dosuwane do normalnego stołu. Poza tym ceraty trudno doczyścić jedzenie. Wchodzi w szczeliny. Im prostsze kupisz tym lepsze.

Gość gość
BabyOno nie rozkładają się na żaden stolik i krzesełko.

Gość gość
17;30 znajoma mi mówiła ze dziecko jej się przewróciło razem z krzesełkiem caretero czy jakoś tak to chyba nie wszystkie tak stabilne są

Gość gość
Nie wiem jak to możliwe, że się przewróciło. Mało realne. Podstawa jest tak rozłożysta, że nie da się przewrócić. Do tego kółka się ślizgają jak się dziecko odpycha od czegoś. Może dziecko było za duże na krzesełko - może ona dużego silnego przedszkolaka w nim sadzała. Niemowlę nie da rady wywalić takiej kolubryny.

Gość gość
Po co komu kolubryna w mieszkaniu.

Gość gość
Baby ono? Beznadzieja! Chcesz dobre krzesełko? Wskażę Ci jakie ja polecam. Prowadzę sklep min. z krzesełkami i do tego jestem mamą rocznego dziecka...Jola

Gość gość
Do pani Joli: zarówno BabyOno jak i Euro-Cart są przeciętnymi chińczykami z Alibaby, tak więc polecane przez panią krzesełko jest identyczną beznadzieją (sic!)

Gość gość
W d***e byłeś i g****o widziałeś(sic!)

Gość gość
ja Pani Jolu mam identyczne i rowniez polecam :) jest super , jest stabilne, jest latwy do przemieszxzania sie na kolkach a mozna je rowniez zablokowac :) , pozdrawiam

Gość gość
Pani Jolu może i byłam w d***e - zwie się ona Alibabą i owszem widziałam tam wszelkiej maści g****a no-name, do których Euro-Cart, jak i wiele mu podobnych "polskich" firm dokleja tylko swoje logo. :D

Gość gość
Mam baby ono i jest super jedyny minus tych wszystkich krzesełek to że są ceratkowe i dzidzi jest w tym ciepło ale łatwo sie czyści widzialam ma allegro z obiciami materiałowymi firmy nie pamiętam.Natomiast baby ono jak i większość tego typu krzeseł ma regulacje i po zdjęciu blatu można krzesełko dosunąć do stołu i tu super że są szelki.Starszak poradzi sobie i bez

Gość Basia_89
Ostatnio też zmagaliśmy się z wyborem krzesełka, zastanawialiśmy się nad kilkoma modelami i po obejrzeniu ich w sklepach wybraliśmy model babyono dla naszego Michałka. Kupiliśmy je w sklepie https://safekids.pl bo mieli jeszcze fajne krzesełka do kąpieli :)

Gość gość
Uzywamy krzeselka tej marki od ponad roku i wszystko jest super. W internecie jest duzo pozytywnych opinii o tych krzeselkach.