Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śniło mi się

Polecane posty

Gość gość

że ginekolog wyciął mi endometrium a potem usiadł przy biurku i trochę jakby ukradkiem jakąś cześć z tego co wyciął, zjadł. jestem w szoku jakie sny mogą się śnic :(

Gość gość
a obudzilas sie zlana potem?

Gość gość
nie, ale przerażona. bo ludziom snią się jakies sny mało realne albo smieszne albo nic, a ja mam na okragło koszmary. każdej nocy, już się boję chodzić spać. :( chyba mam depresję

Gość gość
ja w koszmarze przynajmniej raz na miesiąc śnię, że zdaję maturę nieprzygotowany :( i ze robie to z tytulem mgr tzn. jakby ucze się 2ego stopnia mając 3ci (wszyscy we snie sa o krok do tylu), i co gorsza boje się ze nie zdam :( co więcej często zdaje (konczac sen) na 5 :D mimo wszystko kalkuluje za każdym razem po przebudzeniu i uświadamiam se ze nie musze już, a jednak :(

Gość gość
Ja dzisiaj całą noc miałem koszmary. 1. Uwięzienie na klatce schodowej z innymi ludźmi, deszcz noży z sufitu, zalani krwią i martwi stali nieruchomo przy probie ucieczki. 2. Jakieś mordercze dziecko które chciało nas zabić uwiezilem w piekarniku trzymając drzwiczki zjaralo się i zmieniło w kurczaka. 3. Supkub - niebieski diabeł z ogonem i cyckami który za nami chodził i zamknal nas w zagrodzie. 3. Jakiś wściekły murzyn zamachnal się łańcuchem z kamieniem i rozkwasil łeb jednemu z nas. 3. Atakujące niedźwiedzie czarne i tygrysy oraz lwy. 4. Dwa więźniowie walczący ze sobą jeden z nożem. 5. Morderca zabil dziewczynke i zadzwonił mnie o tym powiadomić i zęby w szklance. A wszystko po tym jak bylem wczoraj w kościele.

Gość gość
Może szatan robi wszystko byś drugi raz do kościoła nie poszedł.

Gość gość
ja nie chodzę do kościoła, ale wiem, że kiedyś jak przed laty cierpiałam na ciężką depresję mi się sniły takie dziwadła. mnie się nie śnią zamordercy, laleczka czaki i inne bo ja nie ogladam horrorów ani filmów s-f.

Gość gość
Ja też od dawna nic takiego nie oglądalem wczoraj był dzień jak co dzień z tym ze poszedłem na chwilę do kościoła nawet nie na msze a adoracje NŚ zawsze się wtedy trzese albo cos dwa razy zaslablem i myslalem że umieram a teraz takie sny. Sądzę że jestem opętany bo też klątwę na mnie rzuciła pewna kobieta. I mieszkanie mamy nie poświęcone. Więc zło na dostęp.

Gość gość
etam, opętany. etam klątwa. jakim trzeba być podłym człowiekiem, żeby rzucać na kogoś klątwy. z miłości nie krzywdzi się drugiego człowieka

Gość gość
Na mnie rzuciła cyganka obca osoba i mi o tym powiedziała że jest wróżka i toco powiedziala stało się