Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was dużo podrózuje albo mieszkał w jakims innym kraju niz polska?????

Polecane posty

Gość gość

gdzie wg was są najpiekniejsze kobiety ?tak na oko:) bo znajomy mówi ,że na słowacji to jak widzi 10 dziewczyn ,to 8 na 10 jest slicznych,a jak w polsce jest to niestety tylko 1,2 na 10 jest ładnych.

Gość gość
Ja z racji wykonywanego zawodu. Najladniejsze MOIM zdaniem sa na ukrainie w czechach na slowacji we wloszech, w hiszpanii

Gość gość
I w portugalii i w grecji. W bosni i hercegowinie sa tez ladne, w macedonii rowniez. Chorwatki sa ladniejsze niz polki

Gość gość
a polska to co????:):)czym sie roznia te dziewczny z tych krajów które wymieniles od naszych polek??

Gość gość
Ja mieszkałem w USA i dziewczyny średnie, mało super lasek. Ale za to bardzo chętne i otwarte na sex . Na Ukrainie czy Słowacji są ładne dziewczyny ale zachowanie bardzo wiejskie.Hiszpański wydają się w sam raz. Może nie tak ladne ale wiedzą po co mają cipki.

Gość gość
na Sachalinie sa ładne.

Gość gość
ukraina i dlugo dlugo nic..

W sumie to mniej zwracam uwagę na ładne, a bardziej na brzydkie. Mieszkałam w kilku krajach, trochę podróżowałam, ale nigdy nie byłam na wschodzie, więc ciężko porównać.

Gość gość
NO TO NAPISZ haze gdzie widzialas najladniejsze a gdzie najbrzydsze:)z tych krajów które znasz oczywiscie:)

Najładniejsze w Polsce i Francji, najbrzydsze w Anglii i w Stanach. Oczywiście w każdej populacji są piękne kobiety, widziałam obłędne Angielki i Amerykanki, ale to ułamek.

Gość gość
haze co ty cpałas?????? w polsce???? we francji??? przeciez w polsce sa same pasztey z duzymi nosami a we francji niezadbane kobiety smutno ubrane i bez makijazu...

Nigdzie nie widziałam tak dobrze ubranych kobiet jak w Paryżu. Nie wiem jak jest gdzieś indziej, ale tam kobiety są raczej atrakcyjne, mają ładne figury i fantastycznie się ubierają.

Gość gość
Ja mieszkałam w Hipszanii, HOlandii i teraz się przeprowadzam do Stanów. Hiszpanki piękne, naprawdę przepiękne. A co do holenderek, to nieciekawe, ale czasem można zobaczyć naprawdę zajebistą dupę, wysoka, szczupła, długie blond włosy- naturalne. W polsce niestety tandetne pasztety z duzymi nosami, otyle, w chuj makijazu i wlosy farbowane na CZARNO, nosz kurwa :o

Gość gość
ale co je wyroznia???? jak sie ubierają???wyzywająco??skromnie?pstrokato???jak?? slyszalam ,że sa wszystkie chude ,ale nie wiem czy to fakt.

Gość gość
Czeszki i Słowaczki.Lubię taki typ urody.

Dobrze. Nie wyzywająco, nie pstrokato, po prostu dobrze. Z gustem, ze smakiem, z wyszukaną elegancją. Nie spędziłam we Francji dużo czasu, ale zawsze wracam w wielką przyjemnością. Nauczyłam się tam odwagi w dobieraniu ciuchów.

Gość gość
haze piszesz ze skromnie i z klasą a za chwile piszesz ,że nauczylas sie dziki nim odwagi w ubieraniu sie...jedno z drugim nie gra..co ty cpasz??

Gość gość
Libanki sa piękne

Gość gość
Wpiszcie sobie na youtube najpiękniejsze czeszki,słowaczki,rosjanki,ukrainki,polki czy inne to sobie zobaczycie.Mnie najbardziej podobają się Czeszki

haze piszesz ze skromnie i z klasą a za chwile piszesz ,że nauczylas sie dziki nim odwagi w ubieraniu sie...jedno z drugim nie gra..co ty cpasz?? x odwaga nie polega tylko na pokazywaniu cyców. Odwaga polega na noszeniu rzeczy, które nam się podobają i zlewaniu zdania innych. I takiej odwagi się nauczyłam. Dzięki temu przestałam się ubierać jak masy innych kobiet, a zaczęłam po swojemu.