Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikt nie zgłosi do MOPSu tej A. Jankowiak?

Polecane posty

Gość gość

Przeciez, co ta kobieta wygaduje na fb i opisuje, to jest aż straszne! jak ktos taki moze sprawował władzę nad dzieckiem?!

Gość gość
nie znam.

Gość gość
faktycznie baba ma naje/bane jak cyganka w tobolku

Gość gość
haha- faktycznie

Gość gość
To jest znak, ze niektóre osoby nie powinny miec fb, bo opisują na nim całe swoje życie ze szczegółami, publicznie piszą o rodzinie o rodzinnych sprawach

Gość gość
Bzdury same pisze- jak opętana!

Gość gość
Ale jaja na jej profilu :-D

Gość gość
Anka wymyśla, ze jej syn ma być w przyszłości... jej zastępstwem i że wychowuje go, zeby się na starość matką zajął... No nieźle egoistyczne podejście! Chciec wychować sobie swoją własną kopię. A gdzie plany i marzenia jej syna?! Czy ona aby wie, ze to odrębna istota i ma prawo zostać kim chce w przyszłości i mieć własne życie, własne plany?!

Gość gość
Wiecie, co wam powiem... ta kobieta jest całkiem nawiedzona! jak ona może wychowywać dziecko w takim stanie psychicznym, kto wyraził na to zgodę?! Przecież ona na fb pisze publicznie, jakby z kimś rozmawiała, jakby to był dialog! Pisze sama ze sobą! W dodatku pisze "od rzeczy" jak osoba całkiem pozbawiona logicznego i racjonalnego myślenia! W dodatku juz któryś raz z kolei czytam, o odizolowaniu jej syna od reszty rodziny, o zamykaniu się z nim w pokoju, zabranianiu mu kontaktu z innymi!!! Przecież tu trzeba mieć na celu dobro dziecka i coś z tym zrobić! Ja jestem ze Szczecinka, mieszkam więc niedaleko, nie znam jej osobiscie, ale wiele o niej słyszałam i bardzo żal mi tego dziecka, bo ono zostaje pozbawione na wstępie normalności w życiu, izolowane! Czy żadna instytucja pomagająca tej pani nie widzi tego, ze temu dziecku dzieje sie krzywda i że matce należy sie pomoc w wychowywaniu syna!

Gość gość
:-D

Gość gość
ja pier...!

Gość gość
Wiecie co, to jest chore! Tam są w domu awantury i dziecko ma w takich warunkach żyć?!