Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym żeby w nowym roku coś się zmieniło w moim życiu uczuciowym

Polecane posty

Gość gość
Powoli przestaję wierzyć. Zresztą czemu o to pytasz? Lepiej mi napisz dlaczego jestem zaczepiana przez obcych, nachalnych mężczyzn...

Gość gość
gość dziś Yyy, to jak mają Cię poderwać? Najwidoczniej się podobasz, skoro podchodzą i proponują kawę, zluzuj trochę.

Gość gość
Może po prostu nie odpowiada mi taki sposób nawiązywania znajomości? Mam wrażenie, że ktoś robi sobie jaja z mojej osoby, a to mnie automatycznie blokuje.

Gość gość
To w jaki sposób chcesz kogos poznać?

Gość gość
i ci "psychologowie" nie powiedzieli Ci że PRAWDOPODOBNIE masz rzadki dość typ osobowości intuicyjnej, co nie ma nic wspólnego z nieśmiałością, a po prostu intuicyjnie potrafisz oceniać osoby najzabawniejsze jest że przez internet to nie działa, ale w realu ich nie dopuścisz, az trafisz na bliźniaczą duszę we własnym rozumieniu a wg porad typowych internautow, nawet jezeli kogos znajdziesz, nie będziesz nim zainteresowana długo, bo twoje takie plaskie akurat wowczas relacje nie maja dla ciebie startowego potencjału..

Gość gość
gość dziś To jak mają Cie poderwać? JAk sobie to wyobrażasz?

Gość gość
podrywa sie normalnie nie ma zasad, wykorzystujesz sytuacje, ale problem jest dalej bo to nie będzie łatwe co dalej? krótkie znajmomości to łatwizna

Gość gość
Najlepiej byłoby, gdyby facet zaczął od zwyczajnej rozmowy na ciekawy temat we właściwych okolicznościach. Nie powinien mówić, że jestem piękną kobietą, że mu się podobam itp., bo to tylko odstrasza.

Gość gość
gość dziś Teraz mnie rozwaliłaś. Nie może Ci komplementu powiedzieć?

Gość gość
we właściwych okolicznościach"?? co przez to rozumiesz jak jesteś taka piękna to pomyśl że też możesz sie nimi pobawić, to jest podstawa FILTRU to takie małe wzajemne oszustwo

Gość gość
Może powiedzieć, ale żeby zabrzmiał on normalnie, a nie jak element gadki taniego bajeranta. Drażni mnie jak facet zaczyna rozmowę od tego, że mu się podobam itp. Takich rzeczy nie powinno się mówić od razu, tylko dopiero później. Jestem nieśmiała i takie coś wprawia mnie w zakłopotanie.

Gość gość
Pisząc właściwe okoliczności mam na myśli np. jakieś wydarzenie kulturalne. Tam jednak ludzie przychodzą w konkretnym celu i jeśli ktoś rozpoczyna rozmowę, to na konkretny temat, na który każde z osobna może się wypowiedzieć.

Gość gość
Zresztą chyba jednak nie chcę poznawać nowych mężczyzn. Wolałabym raczej, żeby któryś z facetów, z którymi jestem na stopie koleżeńskiej, dostrzegł we mnie kogoś więcej. Niestety zawsze jest tak, że ci fajni mogą zaoferować mi co najwyżej przyjaźń :(

Gość gość
kurczę ale jesteś dla tych z internetu taka seksowna,a ci tego nie widzą, gdzie oni mają oczy? czym się zajmują? są niewidomi zobacz sobie o typach intuicyjnych INFP i nast. to będziesz wiedziała dlaczego tak z tobą jest, psychologowie maja to gdzież bo to nieczęste w praktyce przypadki szkoda bo pewnie jestes fajna :-(

Gość gość
ale nowy rok i moze coś ci się uda jak ta z niedawna w styczniu ciąża, ślub itd

Gość gość
Nie wiem czemu jacyś nieznajomi ludzie się mną interesują. Nie dbam o to, nie prowokuję, jestem normalną, spokojną dziewczyną. Przykro mi, że jestem narażona na takie zaczepki. To ani trochę nie sprzyja pokonaniu bariery.