Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedze w domu sama a inni poszli się bawić

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat. Mój chłopak jest za granicą. Ja jak emerytka siedze w domu i tak przesiedze całego Sylwestra bo nie mam gdzie i z kim pójść. Płakac mi się chce. W rozmowie dziś jeszcze chłopak nazwał mnie idiotką. Czuję się dennie. Ma ktoś podobnie?

Gość gość
Przyjedź do mnie ,ja też sam.

Gość gość
Wszyscy tu obecni, podejrzewam, że z jakiegoś przykrego powodu spędzają nowy rok na Kafe, zamiast bawić się z kimś. Jestem z Tobą Autorko ;) Zdaje się, że udzielałaś się też jakiś czas temu na podobnym topiku.

Gość gość
nie martw się, znajdzie pokrzepienie.... i nie myśl co on mógłby zrobić dla przyszłości, pomyśl co ty możesz :)

Gość gość
nie martw sie ja mam meza od 11 lat a własciwie całe zycie jestem sama.... Niby sylwester niby przygotowałam wszystko i niby miało byc miło...wyszło jak zwykle... ja siedze w jednym pokoju on w drugim....bo on jest spokojny i nie lubi ani sie bawic ani rozmawiac to ja tez tak muszę od 11 lat

Gość gość
Wszyscy tu obecni, podejrzewam, że z jakiegoś przykrego powodu spędzają nowy rok na Kafe x Otóż nie wszyscy, ja nie obchodzę sylwestrów, bo dla mnie to idiotyczny zwyczaj, poimprezować mogę kiedy tylko mi się zachce, a nie bo tak każe zwyczaj.

A sie tam przejmujesz. Ja tez siedze w domu, ale sie ciesze bo zyje:)

Gość gość
Łeb mnie boli, nic mi się nie chce...