Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie kredyt? doradztwo?

Polecane posty

Gość gość

Korzystacie z doradcy finansowego?

Gość bednarkkala
Jak brałam kredyt w Profi Credit to miałam z Panią rozmowę. Doradzała mi co w moim wypadku będzie najlepsze. Rady były ok. Profi też ma fajny program partnerski dowiedziałam się o nim przy okazji- można sobie fajnie dorobić do wypłaty. Mam zamiar skorzystać z takiej możliwości

Gość Anielka80
Korzystałam z pomocy doradcy finansowego, jak brałam kredyt na mieszkanie. Bardzo nam pomógł ogarnąć wszelkie formalności, wybrać najlepszą ofertę i jesteśmy bardzo zadowoleni z jego usług. Jeżeli też chcesz skorzystać z jego pomocy to nazywa się Łukasz Mendocha i prowadzi swoją firmę w Lublinie.

Gość Agajazieniecka
Ja korzystałam z pomocy doradcy finansowego z firmy http://www.apax.pl/nasze-uslugi/interim-management/ . W moim przypadku akurat sytuacja była bardziej skomplikowana bo jak się okazało potrzebowałam pomocy w zakresie Interim management, ale suma sumarum pomogli mi kompetentnie, więc jestem zadowolona.

Gość gość
Ja natomiast korzystałam z doradcy finansowego z tej firmy www.finansepl.com. Jestem bardzo zadowolona z ich obsługi :)

Gość gość
Kredyt czy doradztwo? Potrzebujesz pomocy od a do z w sprawach finansowych? ja korzystam z usług sprawdzonagotowka.pl to właśnie doradztwo w którym jeśli potrzebujesz jakiegoś kredytu, czy rozwiązania finansowego to uzyskasz pomoc do tego potrzebną. Bez żadnych głupich wciskanych kredytów, poprostu doradzają najlepsze rozwiązanie