Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIP13

Cierpienie z powodu samotności

Polecane posty

Gość VIP13

Moje życie towarzyskie nie istnieje. Nie czas i miejsce, aby dociekać przyczyn. Bez względu na przyczyny, skutki są straszne. Zaczynam już szaleć, wariować. Odczuwam wręcz ból fizyczny, psychiczny też. Gadam do siebie, mówię do ludzi, których sobie wyobrażam, chodzę w te i wewte po pokoju. Mam wrażenie, że ludzi mnie w ogóle nie zauważają. Chcę, aby to się skończyło, to cierpienie jest nie do zniesienia! Koszmar, po prostu życiowa tragedia!

Gość gość
WITAJ W KLUBIE :D mam tak samooo

Gość gość
Znam ten ból niestety.

Gość VIP13
Jakie to uczucie u Was? Opiszecie to?

Gość gość
narastająca irytacja przechodząca czasem we w****ienie, że pomimo prób nawiązywania kontaktu każdy ma na mnie wyj****e...

Gość gość
a gadam do siebie i do różnych ,,istot z innych wymiarów" od dziecka wiec nie uznaje tego za początek p*****lca bo on trwa od zawsze :)

Gość gość
Autorko tematu, ile masz lat? Ja tez jestem samotny, towarzyszy mi zal i przygnębienie. Uczucia te dzis czuje duzo bardziej przez samotny Sylwester..:/

Gość gość
Autorka pewnie jest po 30 i obawia się ża gość z 22:44 jest za młody i chyba dlatego sie nie odzywa

Gość VIP13
Mam 22 lata. Coraz częściej myślę o starości i śmierci, wiem, że powoli mnie dopada. Błagam o jakieś słowo pokrzepienia!

Gość gość
Dlaczego jesteś samotna?

Gość VIP13
Nie wiem, co do tego doprowadziło. Wszystkie znajomości z liceum się rozsypały. Wierzycie mi, że to cierpienie jest nie do zniesienia?!

Gość gość
Mam całkirm podobnie. Kiedy wrócę do domu ze studiów nie mam do kogo już pójść. Na studiach też nie najlepiej, na roku nie mam przyjaciół, koledzy z innej uczelni nie mają zbytnio czasu, jedynie dwóch kolegów ze stancji to jakieś towarzystwo. Na sylwestra dzisiaj też nie miałem się z kim wybrać, więc siedzę z rodzicami. Jak pomyślę o swoim życiu to płakać mi się chce.

Gość gość
wierze, bo ludzie w moim wieku (20) teraz sie bawią a ja leże na łóżku w starym dresie, w tle sylwester z polsatem i oglądam śmiszne koty na yt :( :(

Gość VIP13
Czasami wyobrażam sobie, że chodzę na przyjęcia, imprezy, jestem duszą towarzystwa, pierwszą postacią, bohaterem. Mam wrażenie, że w mojej wyobraźni jestem KIMŚ, a w rzeczywistości nikim...

Gość gość
Ja lubie gadac do siebie ;) i przebywac w swoim towarzystwie ;) lepszego nie ma na swiecie haha

Gość Sylvia ta wlasciwa
Slowo pokrzepienia dla ciebie i tobie podobnych-nie siedziec w domu. Pasja, hobby, kolka zainteresowan, kluby tematyczne itp. to w takich miejscach ludzie sie spotykaja, wymieniaja doswiadczenia, wspolnie spedzaja czas i organizuja wypady. Od slowa do slowa i... ludzie sie poznaja, przyjaznia, dziela wspolnie czas. Obudzcie sie, to wlasciwa droga do zmiany waszej sytuacji. To dziala. Powodzenia i sukcesow w 2016! :)

Gość gość
sylvia a ty w domu na kafie ?

Gość gość
Znam ten ból mam tak samo chciałbym kogoś takie spotkać niestety życie jest da mnie okrutne;((