Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

PRAWIKI 2015 podsumowanie roku

Polecane posty

Gość Halina Lejzi Arbajt
jakiś prawik chyba od was był na sylwestrze a potem gdy inni zajęli się panienkami on łaził po lesie gdzieś taki wpis zauważyłam pozdro chłopaki :)

Gość BSA
Lubię tą tradycję podsumowań, szkoda że to forum zeszło na psy. BSA ma się dobrze, ostanio się lenię, nie umiem się wziąść do pracy, mam masę pracy, cieszy mnie to że ludzie mnie doceniają, ale mi się nie chce, jest jakieś lekarstwo na lenistwo? Mam kasę, mało potrzeb i lubię palić ognisko w lesie i nic nie robić, po prostu patrzeć na przyrodę i w niej żyć. Kobiety oczywiście brak, postarzałem się,mam już siwe włosy, zmarszczki pod oczyma, zniszczone dłonie, robię się jakiś wrażliwy, starzeję się chyba i to w szybkim tępie.

Swoją drogą szokuje mnie to, że u innych prawiczków też jakiś przełomowych zmian nie widać, albo baby to k****y i materialistki albo my się nie nadajemy do tego życia. Swoją drogą czemu nie podsumowania dziewic, kiedyś pisała tu taka tygrysica-dziewica.

Gość gość
BSA chłopie, gdzieś ty był? x kiedyś pisała tu taka tygrysica-dziewica x chodzi ci o brokeninside87? nadal jest :D

Gość gość
W 2015 Darker i Cream odeszli

Byłem u siebie, kafeteria upadła, nie ma z kim się pokłócić i pojednać i dlatego mnie nie było, życie staje się coraz bardziej nudne.

o proszę, starzy znajomi :) kremik bywał niedawno, nawet u mnie na topie. Darkera faktycznie nie widziałam wieki, mam nadzieję, że sobie jakoś fajnie życie ułożył.

Kiedyś była taka Moorland, co ją umiałem wkurzyć, albo taka wilczyca, szło się wojować całe noce, a rano do pracy,na erotycznym szło mieć zdjęcia cycków i c**ek, znajomości itp, fajne czasy, dziś tą kafeterę przejeli chyba chejterzy. Pisze chyba tu tylko żaba i zuzanna, które bardzo ciepło i dobrze wspominam.