Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mam sie czym przejmowac?

Polecane posty

Gość gość

Znalazlam u faceta w telefonie wsrod zyczen noworocznych smsa od jakiejs kobiety ze jej postanowieniem noworocznym jest kawa w towarzystwie mojego faceta. On oczywiscie odpisal ze jest za a ona mu na to ze baaaardzo sie cieszy. I moje pytanie jest takie, laska moze go chciec poderwac czy przesadzam? Dziwnie zabrzmialo to postanowienie noworoczne-dla mniejak kokietowanie go. Nie wiem co to za babka.

Gość gość
nie przesadzasz tez kiedys widzialam-jeszcze na gg jak laska ciagle pisala ze nie moze sie doczekac wspolnej kawy ze bedzie super-podrywala go ewidentnie, mój mial zlewe na to ale to ale te teksty o kawe no ja p*****le kto sie tak podnieca kawa?

Gość gość
No wlasnie mi sie wydaje tak na babski rozum ze ja na kawe nie zapraszam faceta jesli mi sie nie podoba. Na kawe to raczej na randke. Bo niby o czym na kawie gadac z facetem? O pogodzie? O zakupach?aha dodam ze moj facet kawy w ogole nie pije co juz w ogole jest smieszne ze jest "za"

Gość bella   86
Z tego co piszesz oboje tej kawy chcą. Tu może zaczynać się już flirt.

Gość gość
Ja bym poczekała aż się umówią i tam poszła. Już ja bym mojemu dała umawianie się z jakimiś babami.

Gość gość
Tylko ze wlasnie konkretnie poki co sie nie umowili. Zastanawiam sie czy obserwowac sytuacje, czy poprostu dac mu mala nauczke i odstrzelic sie i powiedzuec ze wychodze na kawe ze znajomym. Wkurzyl mnie.

Gość gość
Brzmi dosc powaznie...

Gość gość
Poczekaj na rozwój sytuacji. Jeśli w najbliższym czasie sie nie umówią, powiesz mu że wiesz.

Gość gość
Kojarzy mi sie to z podrywem poniewaz zanim sie poznalismy to jego sasiadka tez zapraszala go na "kawke" a potem wyszlo ze on jej sie podobal i liczyla ze sie przy kawce blizej poznaja. Dlatego uwazam ze ten sms to zaproszenie do czegos wiecej, laska liczy ze go poderwie.

Gość gość
mój facet sie przyjaźnił od zawsze z wieloma najpierw dziewczynkami potem dziewczynami i kobietami :) i wiem że jeśli takie coś wychodzi od starej znajomej to luzik. Najczęsciej są to dziewczyny ktore znam i z którymi najczesciej wychodzimy i tak razem a one ze swoimi partnerami. Jeśli to jakaś nowa kolezanka ktorej nawet nie znasz to się lepiej przejmij :)

Gość gość
Nie jest to chyba zadna staraznajoma bo o starych znajomych mi opowiadal. Pozatym on znajome traktuje jak kumpli.wychodzi z nimi na piwko.mnie proponowal kawe jak chcial mnie poderwac.

Gość gość
Obadaj jego komputer i inne komunikatory.

Gość gość
No jesli to kobieta wychodzi do mężczyzny z inicjatywą kawy to bynajmniej nie po to żeby z nim rozmawiać o pogodzie.

Gość gość
Dzis zerknelam mu mu do telefonu. Wszysciutkie smsy mial. A watek z nia usunal. Czyzby bal sie ze dorwe sie do telefonu a tu takie cos?

Gość gość
Chyba nie miala byc to tylkokawa skoroskasowal smsy od niej.

Gość gość
No to facet leci w kulki. Ja bym takiemu dała nauczke :)

Gość gość
Autorko i co dalej?

Gość gość
Udaje ze nic nie bylo. Ja tez nic jie mowie ale obserwowac bede.

Gość gość
ewidentnie laska szykuje szpony na twojego faceta uwazaj