Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

jestem zmeczony tym beznadziejnym zyciem

Polecane posty

Gość depresja od trzepania
za często trzepiesz, to powód depresji

Hahah. Nie jest 3 w nocy i nawet w nic pograc nie ma, ciagle mi po glowie runescape chodzi a kompa nie ma, a moge miec ....

Gość forsa z inwestycji
wsadź kase na giełde w UK i żyj z dywidendów, akcje BP tanie teraz a dobry dywidend wypłacają co kwartał, plus jak ropa odbije cenowo za pare lat to dodatkowa szansa zysku 100%+ z kapitału

Chooy w to. 9 stycznia chyba mam koncert to wpadnie kasa i sie moze kupi jakiegos starego rzecha xD. Mam troche odlozone z ostatniego koncertu. To skad mam teraz hajs to jak mialem praktyki w jednym sklepie, za bardzo sie nameczylem na ten hajs zeby go wydac :/

Dobra kupilem jakis komputerek za 24 funty dual core procesor wystarczy mi do runescape :D poza tym na nowych kompach nie povram w takie gry jak simsy czy gothic. Monitor kupie sobie moj ulubiony lg flatron myche mam i klawie musze kupic. Jupiii! :P od razu chce sie zyc juz czulem ze moje zycia zaczyna ogarniac monotonia dzieki kafeterio!! A pcik oczywiscie na linuksie :)

Gość gość
Jaka monotonia? Zyć nie umierać!

Gość gość
Eee, tam sny. Wolę życie na jawie.

Gość stulej84
jedź do Stockport

Gość gość
Tragedią jest to że nawet nie znasz swojego miasta jakimkolwiek i gdziekolwiek by nie było. Założę się że nie wiesz ile jest w nim parków, jakie ptaki tam bywają, jakie zabytki ani skąd pochodzi nazwa miasta. Nudzisz jak stary malutki.

Zalozylbys sie i przegral :) to co mi potrzebne to wiem, np ze tutaj sie urodzil aleister crowley. Centrum jest nudne jak cholera, to nie jest to samo co osiedle u mnie w polsce gdzie niedaleko sa pola trawa drzewa lasy, normalbie jak w bajce. :( zyje na osiedlu gdzie stoja masowo zabudowane domy bylem na rowerze sprawdzic czy jest cos urokliwego i nie ma, wszystko zabudowane

Gość gość
Coś słabo jeździsz . Przecież jesteś w okolicach Royal Leamington Spa. Masz do zwiedzenia: Jephson Gardens Victoria Park, Leamington Spa Victoria Park, Leamingt... Royal Pump Rooms Newbold Comyn All Saints Church, Leamington Spa Do tego okolice więc nie nudź.

Gość gość
no to pojedź dalej!

Gość gość
Eee, tam. Szkoda się produkować. Bye and happy New Year.

Gość good lucky
Poszukaj fajnej,ciekawej kobiety to razem iść przez życie łatwiej.Naprawde nikogo nie kochasz?nie kochałeś w zyciu?milosc to cos pięknego wypróbuj sam.

Gość gość
Cynik czemu do h... nie wyprowadzisz sie do Birmingham. twoj problem to ta dziura w ktorej siedzisz

Gość good lucky
9:38-byleś kiedys w dłuższym związku? zakochaj sie to jest dobre na wszystko.:D

Gość gość
siup