Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sztuczny ogień gaśnie

Nowy Rok ma dać nadzieję

Polecane posty

Gość Sztuczny ogień gaśnie

naiwniakom.

Gość gość
tak wiem. poczułem sie dziwnie kiedy usłyszałem na powitanie nowego roku "time to say goodbay" troche makarbyczne poczucie humoru. a w zasadzie gówniarskie wsadzenie palca w oko trupowi. tego sie obawiałem, że mam do czynienia z niedorozwojami emocjonalnymi. nie zozumie tego nigdy. nie chce tego rozumiec. nic tego nie usprawiedliwia. to jest gorsze niż najgorszy horror bardziej sadystyczne niż najgorszy sadysta bardiej nieludkie niż najohydniejszy potwór. a jednocześnie jak to wszystko dodasz do siebie to ci wyjdzie kwintesencja najgorszych ludzkich cech. nie moge tego pojąc szczególnie w obliczu totalnego zwycięstwa. do kogo ślą to przesłanie? do przyszłych pokoleń:D bedą to ogladac później na video i wpiertalac chipsy?

Gość gość
będa na tym chować swoje pociechy? o co tu koorfa chodzi? może karmią tym swoje bestie? emocjonalne wampiry zywiące sie widokiem pchających sie na rzeź owieczek. w końcu jak oni chcą z tym żyć? a raczej bez tego?:D co? zapomna o wszystkim i stana sie poczciwymi hodowcami ludzkiej trzody hlewnej? o c***j tu chodzi kooorfa?

Gość gość
a może bedą z tego montowali coś innego? powiedza to nie był sylwester tylko zbiorowe samobójstwo i wszyscy sie ładnie żegnali ze światem:D c***j ich wie. skąd sie takie bydlaki biora w ogóle? nie wiem kooorfa. jezeli ewolucja jest prawdą to ja kooorfa nie mam z nimi nic wspólnego. wole sie pochlastac niż być taki

Gość gość
a jednocześnie jak bym ich dorwał to bym im zmontował takie horror, że zanim by piertolneli na zawał to by zdechli z powodu szoku spowodowanego moim "geniuszem":D kończe z tym. przerasta mnie to . nie wytrzymuje emocjonalnie. wkoorfiam sie trace czas pale pije kawe zamiast biegać i robić pompki. potem rozładowuje stres i wkoorfienie na kafe tracąc jeszcze więcej czasu, nakręccając sie, paląc jeszcze wiecej szlugów i pijąc jeszccze mocniejszą kawe. wyjepane mam. odcinam sie. wyłączam te rejony mózgu, zapominam i piertole to w dooope

Gość gość
co za koorfa goofno wszędzie wjepia te s woje okultystyczne rymowanki cwele jepane koorfa. nie można kooorfa sie wysrac żeby o sobie nie przypomnieli pedały jepane kooorfa. c***j wam w dooope zdychajcie mendy

Gość gość
czy jest kooorfa na tym świecie jakis c***j który jeszcze im sie nie sprzedał? same cwele i l********gi. w peesde z tym koorfa niech to c***j wreszcie strzeli wszystko bedzie spokój.

Gość gość
a to pedlaskie jepane foum dla ciot i przychlastów? to samo koorfa. widze was kooorfa oczami wyobraźni dzifki jak sie slinicie koorfy jak tresowane psy w oczekiwaniu na nagrode. żebyście kooorfa zdechli wszyscy tego wam koorfy zycze.

Gość gość
nie zasługujecie na życie. jesteście chodzącymi automatami na żetony. zero woli zero inicjatywy zero gogności. tylko perwersyjna możliwosc gnojenia tych, których nie opłacało sie kupic. c***j wam w ryj kondony

Gość gość
Nie piertol. Nadzieja matką głupich. Zyj i daj żyć innym. Nie osądzaj i patrz na swój nochal od czasz do czasu pomóż innym. Nie każdy jest pionkiem, nie każdy biegnie za stadem i ze stadem.