Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma wplyw na urok osobisty?

Polecane posty

Gość gość

Mezczyzni lgna do mnie. Male dzieci tak samo, bardzo poztywnie na mnie reaguja. W metrze ostatnio kilkuletnia letnia obca dziewczynka chwycila mnie za reke i sie usmiechnela. Chodze na wolontariat i juz 5 dzieciom zdarzylo sie powiedziec, ze mnie kocha, a jeden 10 latek mi sie oswiadczyl. :)To slodkie ale nie wiem skad sie to bierze. Kiedys kiedy siedzialam w parku i czytalam ksiazke, obcy mody mezczyzna podszedl i znikad zaczal mi opowiadac historie swojego zycia ze szczegolami. Natknelam sie ostatnio to pojecie,, urok osobisty´´. Jakie czynniki maja na to wplyw?

Gość gość
proporcje twarzy, łagodne rysy etc. stwarzasz najwyraźniej wrażenie osoby ciepłej i łagodnej oraz wesołej

Gość gość
ładna ale nie za ładna, bliżej przeciętności niż piękna, zgrabna głowa (mała, najlepiej 52 cm w obwodzie), ładne włosy, nie za długie,, mogą być krótkie, zgrabna sylwetka/nie musi być super zgrabna jak u modelki, po prostu proporcjonalna, raczej niska 155-165, niezbyt duży, prosty nos, najlepiej brązowe oczy, cera może być brzydka - kształt głowy i rysy twarzy mają większe znaczenie, w usposobieniu przyjazna i często wesoła, dość łagodna i niekrzykliwa, dobry styl ubierania, osoba z którą znajomość dowartościowuje ludzi (można się z nią bez wstydu pokazać a nawet być trochę dumnym że ma się taką fajną koleżankę)

Gość gość
Moze cos w tym jest, ja mam mala glowe choc smiesznie to brzmi :) duze oczy, dlugie wlosy. Ale rysow nie mam idealnych, moglabym miec troszke mniejszy nos. Jednak UO nie koniecznie musi isc w parze ze szczesciem w milosci, mi go brak. Okolo 99 procent mezczyzn reaguje w jakis sposob na mnie, np. na ogol usmiechajac sie do mnie lub sie tylko patrzac sie. Kiedys mnie to bardzo krepowalo, choc juz przywyklam. Cos ich przyciaga do mnie, ale mimo to nie mam szczescia w milosci. Chetnie zrezygnowalabym z uroku osobistego na rzecz kochajacego partnera.

Gość gość
up

Gość gość
Wyglad, glos, poruszanie sie, styl bycia

Gość gość
Do mnie tez zawsze lgną dzieci, nie wiem co jest tym spowodowane, ale tak jest :P Nawet jak mało z nimi gadam, to przeważnie sobie mnie upatrzą, może powinnam zostac przedszkolanka ;)