Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robienie facetowi nadziei podczas spotkań z innym i dziwne tłumaczenia

Polecane posty

Gość gość

moaj dziewczyna wyjeżdża do Belgii i Holandii do pracy już dziś. Jednak dziwnie się zachowuje. 1. Blokuje mnie na facebooku tak,ze nie widze kiedy jest dostepna, wiec na mesengerze też nie napisze do niej. Jkby coś powie ,ze nie ma tam internetu, po co mam wiedzieć ,ze cały czas z kimś pisze. 2. Kiedy mówie jej o karcie LYCA MOBILE i internecie w pakiecie na tej karcie, kupinej w Polsce-ona mówi ,ze roamingu nie ma i cała kase z karty jej zeżre ( nie chce mi się w to wierzyć). 3. Kilkakrotne krotne wyjścia aby zatelefonować do dziecka, 1-2 razy by chyba wystarczyło? Ale może się nie znam. 4 Sylwester-porażka -jak z obca osobą- wobec jej znajomych niby jesteśmy w związku. Ale wobec mnie oziębła i oschła- najbardziej oschła jest dla mnie w domu wśród swojej rodziny. Wśród znajomych ciut lepiej, jednym słowem dobra aktorka. Co myślicie, zależy mi szczególnie o Waszej opinii o roamingu i internecie z karty LYCA MOBILE KUPIONEJ W POLSCE. Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku.

Gość gość
nie stać cię, żebys jej płacił za seks w euro

Gość gość
Jestes dla niej dodatkiem do glownego portfela przykro mi

Gość gość
Gorzkie ale prawdziwe, niestety...

Gość gość
Kobiety juz takie sa nic nie poradzimy na to. Trzymaj sie autorze

Gość gość
dzięki Gosciu, z 1 stycznia 10.14. jakoś się trzymam.

Gość gość
Znam taka opocznianke, wszystko pasuje, jak jejstes niepotzrebny to ona Cie wyrzuca ze swojego zycia całkowicie , a wśród jej i Twoich znajomych jesteś gorszy niż Kuba Rozpruwacz

Gość gość
Agusia? Nie pierwszy to raz i nie ostatni w jej wykonaniu, tak myslę. Cale to jej działanie wyglada na dobrze przygotowane i wcześniej przemyslane.

Gość gość
hej Opoczno....i tamtjsze wieśniary ( niektóre może i sa normalne), ale to nieliczne wyjatki.

Gość gość
masz racje, słowo WIEŚNIARY i to z wystającą słomą z gumofilców-pasuje jak ulał. Wyżej s...aja niz d...mają, ale jest też parę normalnych. Pozdrawiam normalne.

Gość gość
idzie 1 listopada- świeto, więc wreszcie beda mogły załozyć nowe gumofilce