Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obsesja na jej punkcie

Polecane posty

Gość gość

Mam dzis spotkanie z przepiękna dziewczyna,to bedzie drugie Jak to rozegrać zeby nie zauważyła ze tak naprawdę chodzi mi o sex ? Powiem więcej mam obsesje sexualna na jej punkcie odkad ja 1 raz zobaczyłem W zasadzie cały czas przy niej mi stawał na poprzednim spotkaniu,cały czas sobie wyobrażałem jak ja biorę Jesli ona to zauważy to mam pozamiatane

Gość gość
weź ją do cukierni postaw jej loda jak inteligentna to zruzumie, że trzeba się odwdzięczyć tym samym :D

Gość gość
No wlasnie wydaje ni sie ze mam na nią szanse i niechce jej zaprzepaścić A nawet cieżko mi sue na rozmowie skupić bo np siedzielismy w knajpie a ja wyobrażałem sobie ze oba idzie do łazienki, a ja idę za nią ,wchodzę za nią do kabiny popycham na ścianę i wiecie... Potem np ze ona klęka pod stolikiem i mi ssie Okazało sie ze ona cos do mnie mówiła wtedy a ja nawet nie słyszałem ;/ Na razie mnie lubi nie moge tego zaprzepaścić

Gość gość
Matko! Uciekłabym.

Gość gość
a jak już ją "przelecisz", to szybko będziesz szukał innej. zbok!!!!!

Gość gośćblondie
podejrzewam ze jestes starym zapuszczonym oblechem ktorego nawet prostytutka brzydzi sie dotknac :) porzygala bym sie na twoj widok