Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wbić sobie do łba że ona mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość
temat fajnie się zapowiadał, ale niestety autorze widać, że masz swoją psychofankę:-D

Gość Wojtek W
sam sobie kadzę od lat wielu..

Gość gość
Zastanawia mnie czy ten telefon miał coś wspólnego z tym snem, bo dawno mi się już nie śniła, hmm.. Interpretacja snu kogoś tam na poprzednich stronach całkiem trafiona, dzięki za fatyge.

Gość gość
Raczej nie ja mam psychofanke, bo nie mam dzieci, żony i nie nazywam się Wysocki, ale.. mów do du.. to Cię osra.

Gość gość
hej alicjo, to ja, kretynek i pedofil z zaburzeniami osobowosci znowu kwicze tu o tobie. szkoda ze nie wyszlas z inicjatywa, wowczas mialbym z glowy "amory", obrocilbym sie na piecie jak panienka i zwial wyzywajac cie od najgorszych $#^@!*@ ktora chciala rozbic malzenstwo, co z tego ze sam cie prowokowalem, zaczepialem, usilowalem manipulowac ale jako ze zostalas w kategorii niedostepne i niejednoznaczne, to kicham i prycham dalej za toba, dopoki nie poznam kolejnej, z ktora zaczne zabawe w przeciaganie liny Twoj niezrownowazony psychicznie, acz swiadomy wszystkiego, Wojtuś Alicjo 2015.12.20 wystarczy ze jestes jednoznacznie na tak, to zwiewam, bo jestem kawalem niedowartosciowanego prostaka , z ktorym nie ma szans wytrzymac na dluzsza mete dlatego dowartosciowuje sie wzbudzaniem powierzchownego zainteresowania - miele to i przezuwam calymi miesiacami, nadtrawiam po kawaleczku, ale jak to przestaje dzialac to glupieje i rozwscaczam sie i chce dopiac swego, lacznie z wymeirzaniem kary za "fochy" no taki jestem glupi cap, Twój niedowartosciowany cap, Wojtus

Gość gość
ciekawe na co cierpi ten gość z tymi wpisami? 1. schizofrenia 2. gimbaza 3. niedorozwój ?

Gość gość
No nie wiem ale w**********e to jest, na pewno równo pod kopułą nie ma.. Człowiek szuka porady a przyjdzie debil i sra swoimi wypocinami. Żenada jakieś banu tu powinny być :(

Gość gość
wracają do wątku, MOZE NIECH się wypowie jakaś STATYSTYCZNA kobieta najlepiej spod znaku PANNY co miała do czynienia ze SKORPIONEM i powie jaki jest jej ideał? jak ją do czegoś przekonać? i czy wraca do wcześniejszych emocji uczuć? co muszą jej dawać żeby ją skłonić do kroku wstecz i dwóch przysłowiowych na przód??

Gość gość
Może ona tu jest i to czyta?

Gość gość
To ja,panna wyżej. Fakt było zamieszanie ,dlatego też,nie chciałam się udzielać. :P Czyli jednak w to wierzysz, choc wcześniej zaprzeczales. Jeszcze apropo mnie to pomimo spokojnej osobowości czasami lubię wbic szpile,przekomarzac się , jestem troche przekorna ale też i dumna. Jeżeli rozstaje się z kimś to dlatego, ze uznałam iz nic dobrego z tego nie będzie. Nie bawię się w rozstania i powroty, wiem co dla mnie dobre i w tym względzie jestem zdecydowana. Nie mam określonego idealu, ważne żebyśmy znaleźli porozumienie. Do tej pory umawialam się z facetami konkretnymi,az nagle pojawił taki uczuciowy, az za bardzo. I wpadłam po uszy.

Gość gość
Tu nie ma mowy o rozstaniu i powrocie, bo my nigdy nie byliśmy razem, to raz. A dwa, to nie ja pytałem, tylko jakaś życzliwa dusza bardzo wciągnięta w temat. A trzy, to znowu ktoś dzwonił, niestety nie zdążyłem odebrać, nr tym razem się pokazał i kombinacja pierwszych trzech cyfr jak.. u niej. Przypadek? To dla mnie dziwne bo do mnie obce numery nigdy nie dzwonią a już na pewno nie o tej godzinie i przy weekendzie.

Gość gość
Jak dlugo nie masz z nia kontaktu? Ona tego nie chciala? Dlaczego zwlekasz z rozmowa i przez to cierpisz? Zadzwon i porozmawiaj z nia. Rozwiejesz swoje watpliwosci i zludne nadzieje. Najprostsze rozwiazania sa najlepsze. Powodzenia :)

Gość Wojtek W
Ok. Zadzwonie i zapytam, czy pojdzie ze mna do wyra kopulowac bez zobowiazan z wiedza, ze mam zone paskudnice i dwoje dzieci, ktorych nie zostawie, bo skichalbym sie i porobil po gaciach. Cale zycie rzne kogos kim nie jestem, a tu nagle mialbym zrzucic maske i pokazac swoja wieprzowata twarz? No way! Poza tym nie wiem jak zadowolic kobiete bo zona nigdy nie byla usatysfakcjonowana, sam zameczylem sie od samozadowalania wiec jestem seksualna kaleka z kompleksami. W tym wieku i po tylu latach abstynencji seksualnej spalilbym sie nawet jakby ktoras chciala cos ode mnie. Poza tym cierpie na paranoje, raczej nic by z tego nie wyniklo bo ciagle dopatrywalbym sie kamer i mikrofonow ukrytych w guziakach, stanikach i ponczochach, tam tez sa oczy przeciez! !

Gość gość
gość dziś Ty chyba za bardzo sobie wkrecasz te kobiete. Wszedzie ja widzisz i "czujesz". Oodzwon i przekonaj sie kto to.

Gość Wojtek w Autor tematu
Przeciez pisze, ze mam paranoje.

Gość gość
to zrob to tak ,ze by cie nie nagrali,a posluchac to se moga

Gość Wojtek w Autor tematu
Posluchac jak puszczam kity? Tak, tak, poslucha sedzia i cala rodzina, i cale towarzystwo karierowiczow, w jakim sie obracam tez pewnie poslucha. Z radoscia.

Gość gość
to zrob z nim to co ze mna;)

Gość gość
20:47 To przez ten temat i ten sen, niepotrzebnie go zakładałem chyba.. Oddzwoniłem, masz rację to nie ona, ale na ten zastrzeżony nie oddzwonie bo nie mam jak. Odebrałem, nikt się nie odzywał, po chwili ja się odezwałem i osoba się rozłączyła, to już normalne nie jest.

Gość gość
a jak ni to do skutku(multiply)

Gość gość
Co drugi nr tak się zaczyna. Oddzwon i zapytaj. Nie masz wymówki ze to zastrzeżony i nic nie możesz zrobić..

Gość gość
to ja od snu nie odpowiedziałeś mi na pytania

Gość gość
Haha jak niby na zastrzeżony oddzwonić? Zdradź mi bo nie wiem? Na ten drugi oddzwoniłem i mam jasność. Dzięki za rady, ale sam na to wpadłem.

Gość gość
zaprzyjaznij sie z nim(i) z kim adasz RADE

Gość gość
jak nr zastrzezony to moze byc bank albo operator tel wiec tez sobie nie wkrecaj :P nie wiem jak dlugo nie macie ze soba kontaktu, ale jesli przez kilka miesiecy to nie ludz sie, ze ona zadzwoni dlaczego ty do niej nie zadzwonisz przeciez masz jej nr? czego sie obawiasz? milości? :P

Gość gość
ale widzisz (do panny :-) jednak konkretne życie ma swoje ograniczenia, a nawet granice, dlatego moze skusiłaś się na uczuciowca? :-) nie moze byc - dla mnie nic gorszego niż dwóch kokretniaków, typowy przykład dwoje lekarzy, zero związku na wyższym poziomie emocji.. z drugiej strony dwoje np. muzyków (od emocji) to też ich za dużo.. i bez konkretów; zatem czy wierzysz, czy nie w tzw. zwiazki od pierwszego wejrzenia, ludzie potrzebują zawsze czegoś więcej.. do tego zwiazki maja skonczony potencjał, rzadko sie on odnawia itd.. wiec masz to czego szukasz.. a czego szuka kobieta z watku głównego? co do panien - to skad taka obiegowa opinia o was?

Gość gość
21:08 Ok, przedre się przez to bagno nic nie wnoszących postów, przeczytam jeszcze raz i odpowiem

Gość gość
Zadzwon i porozmawiaj z nia xxx to nie jest najlepsze wyjście, jezeli grunt pod rozmowe jest zły, to ona się od ona się od tego nie zdystansuje a to zdeterminuje przebieg rozmowy xxx gdzies mozna wyczytać, że dobrze jest paradoksalnie miec dystans, zewnetrzny i wewnetrzny, wtedy równiez jej ewentualne zle emocje ulegna dystansowi, ale jak wiadomo sa minusy bo nie masz kontaktu i jest przypadkowo za bardzo

Gość gość
Nigdy żaden bank, ani inna instytucja jakakolwiek nie dzwoniła do mnie z zatrzeżonych numerów, w dodatku w Sobotę? Mało realne, nawet jeśli to by się odezwał skoro dzwoni w jakiejś sprawie a nie rozłączał po usłyszeniu głosu "klienta". Poza tym jak z banku dzwonią to potrafią i po 10 razy w ciągu dnia z różnych numerów, próbują do skutku jeśli coś się dzieje.

Gość gość
ja jestem zodiakalna panna, szczerze powiedziawszy tudziez napisawszy to wszystko zalezy od charakteru danej osoby, nie mozna wkladac wszystkich do jednego worka, kazdy jest inny, nie sugerowalabym sie takze zodiakiem przy ewentualnym wyborze partnera, ludzie musza sie ze soba zgrac, to musi byc ktos, kto sprawia, ze zycie zaczyna nabierac barw, to sie czuje, czujesz chemie i nie wiesz co sie z toba dzieje, kiedy to poczujesz wiesz, ze to milosc i zrobisz wszystko dla tej osoby... autorze jakie masz plany wobec tej dziewczyny? czego oczekujesz? i czy jestescie wolni? - to chyba najistotniejsza kwestia i jeszcze jedno odnosnie twojego glownego pytania jak wybic ja sobie z glowy? jezeli kochasz mocno moze byc ciezko, ale czas powinien jakos pomoc, skad wiesz, ze ona ciebie nie chce? moze wlasnie chce - zycie jest nieprzewidywalne :)