Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wbić sobie do łba że ona mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość
Zakochał? On jest tak pogubiony, ze sam nie wie, co czuje tzn myli uczucia. Szok ze tyle osób zaangażowało się w temat. I sa to w większości kobiety, a wy mowicie, ze jestesmy bezuczuciowe.

Gość gość
:-D :-D jesteście bardzo bardzo agresywne. Czyżby to te dni? Jeśli tak, to autorze nie pojawiaj się tutaj przez najbliższy tydzień :-P

Gość asssia87878
zgadzam się .. autor chyba jest samotny i dlatego tak wyszło

Gość gość
Wcale się nie zakochał, tylko jest pod wrażeniem jakie niby na tej kobiecie zrobił 💤

Gość gość
I dobrze należy mu się. Nie mam tych dni, po prostu przeżyłam podobna sytuacje, facet tez tak zwlekal i nie wiedzialam o co mu chodzi, przez znajomych sie dowiedzialam ale bylo za pozno juz. Jeszcze mial do mnie pretensje, bo przeciez to ja powinnam zaczac nosic spodnie w tym zwiazku a jednoczesnie jego traktowac jak mezczyzne :D ! Wczesniej bylam zaangazowana jak nigdy a on tego nie docenil. Widzi tylko siebie. Wspolczuje jego zonie... i autora.

Gość gość
Widać, ze wszyscy uważamy tak samo. Nie rozumiem po co on siebie i nas oszukuje. Może żeby wyprzeć się podświadomości poczucia winy?

Gość gość
Brak mi słów :-D

Gość gość
Z tym że dziewczyna się podała na tacy, że facet to pip*a polemizowałabym, tak na serio niewiele wiemy co naprawdę zaszło, autor mówi jedynie o emocjach nie przedstawiając faktów: dlaczego dokładnie relacja sie popsuła, dlaczego to ona nie chce teraz z nim kontaktu, czy ona kogoś ma, jak długo się znają, czy dobrze się znają i wiele inny kwestii. Autor powtarza ciągle to samo, że jest nią zauroczony, że były gierki i że cierpi.. Nie znając zdarzeń dokładnych a w szczególności konkretów relacji i jej ucięcia możemy sobie gdybać, ba nawet wróżyć, powoływać się na horoskopy i własne doświadczenia damsko-męskie.. Ja wstrzymałabym się z oceną bo zdecydowanie za mało faktów przedstawiono :P

Gość gość
Autorze wszystko będzie dobrze :-) nie przejmuj się.

Gość gość
Autor sam siebie pociesza :D Ale faktem jest, ze nie zakochał się w niej, tylko w tym, ze ona na niego poleciała a i to nie do konca może być prawda ale tak to odebrał. Napisał to wprost wystarczy cofnąć się o stronę czy dwie. Która chciałaby być tak potraktowana?

Gość gość
Autor po tych wpisach nabawić się może jakiejś traumy:-) nic nie pomagacie babeczki :-D nic a nic.

Gość gość
Facet to musi być facet a nie ciamajda...

Gość gość
Tutaj autor, nic dzisiaj nie pisałem, ale widzę że wątek potoczył się swoją ścieżka przez Wasze dyskusje z podszywami, i niech tak zostanie, nie chce mi się tu więcej nic pisać. Dziękuję za wszystkie rady i poświęcony czas.

Gość gość
"Nie ma nic bardziej perfidnego od mężczyzny, który nim nie jest" Uwielbiam ten cytat, powiesilam nad łóżkiem mojemu exowi hehehe

Gość gość
Nie ma za co :-)

Gość gość
swojej exi chyba? :O

Gość gość
gość dziś Tutaj autor, nic dzisiaj nie pisałem, ale widzę że wątek potoczył się swoją ścieżka przez Wasze dyskusje z podszywami, i niech tak zostanie, nie chce mi się tu więcej nic pisać. Dziękuję za wszystkie rady i poświęcony czas. X Jasne :D speszyl się ..taki odważny

Gość gość
Ale jesteście głupiutkie:-D zostałyście wkręcone :-P

Gość gość
Tak sobie teraz mów. Probuj ratowac "honor":D

Gość gość
wziąć młotek,powiedzieć głośno ona mnie nie chce i uderzyć się 5 razy w glowe bol minie polecam sprawdzone

Gość gość
ból głowy minie tylko wtedy gdy tym młotkiem uderzy się w....... (takie niedomówienie)

Gość gość
hahaha dobre

Gość gość
Nie śmiejcie się, bo powiadam wam autor już ma plan opracowany i szykuje się do rozmowy z ukochaną :-) będzie się działo.

Gość gość
A Ty co,jasnowidz?

Gość gość
A ja Ci powiadam, ze nic z tego nie będzie.

Gość gość
Coś w tym rodzaju :-)

Gość gość
Będzie będzie:-) jeszcze dzieci z tego będą :-D na miłość nie ma mocnych

Gość gość
normalka,ze poleciał na wredna puszczalska szmatę,a o tych miłych i dobrych tylko się mówi, że faceci ich chca,a jak przychodzi ten moment to zawsze będą w cieniu tej drugiej ; (

Gość gość
Tylko ze ta milosc jest jednostronna...

Gość gość
To się jeszcze okaże :-)