Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wbić sobie do łba że ona mnie nie chce?

Polecane posty

Gość gość
Autor wstydzi sie pisac po wczorajszej "akcji":P I udaje kogoś innego,pisząc z innego nicku .... Tchórz!!!

Gość gość
Co się okaże? Skąd ten nagły wzrost motywacji i pewność, ze się uda?

Gość gość
Sperma ale nie wiem o co chodzi pewnie sperma.

Gość gość
Strzep sobie,od razu Ci przejdzie :P

Gość gość
Interesujące ;-) z innego nicku powiadasz?

Gość gość
Jestem skazany na sukces ;-) dlatego się uda.

Gość gość
Powtarzam pytanie skąd ta motywacja bez powodu nie pytam jestem w podobnej sytuacji i właśnie brakuje mi takiej pewności

Gość gość
nie przekonasz sie poki czegos z tym nie zrobisz

Gość gość
20:48 co to za sytuacja?

Gość gość
Też brakuje mi motywacji by się odezwać do kogoś z kim coś mogło być,generalnie sprawa wydaje się przegrana a mimo braku kontaktu od (az)roku czasu nie przechodzi mi. Nigdy czegos takiego nie czułam.

Gość gość
w wątku widać pełno sprzeczności, chyba mało kto w ogóle rozumie takie sytuacje, bo mamy co najmniej 2 skrajne sytuacje: - facetów co nic nie rozumieją, ewentualnie próbują coś usilnie zmieniać w ulotnych chwilach (najczęściej zmarnowanych) z kobietami - kobiet w stylu Lady Makbet, co wszystko rozwalą nawet prawdziwe uczucia bo jakiś dubek 10 lat wcześniej zrobił coś co im sie nie podobało

Gość gość
wiecie czego się boicie, to jedno słowo: RYZYKO bo strach przed stratą czegoś czego nie ma oznacza brak nawet iluzji moze problem w tym że inwestowanie w uczucia to masakra, bo nikt ich na oczy nie widział, a kobiety same nie wiedzą co chcą aż zobaczą to u koleżanki i dopiero wtedy są pewne

Gość gość
Nie chcę już dłużej tracić czasu na czekanie, chcę za to spędzać czas z nią. Oboje jesteśmy obecnie wolni, jestem dobrej myśli.

Gość gość
Debilne trole zniszczyły wątek s*******ny dziecinne

Gość gość
dobre myśli vs Lady Mabket emocji "Czemu tak samotny, W ponurych tylko marzeń towarzystwie? Żywiący ciągle owe myśli, które Powinny były umrzeć razem z tymi Co je wzbudzają. Na co nie ma środka, Nad tym się nie ma i co zastanawiać; Co się raz stało, już się nie odstanie." "Fałsz serca i fałsz lic muszą iść społem."-opisuje Lady Makbet

Gość gość
21:12 wypad w podskokach:-P Jak się wyraża, mamusia polskiej mowy nie nauczyła?

Gość gość
21:16 ciebie kultury nie nauczyla k****arzu

Gość gość
LM: Chciałbyś grać uczciwie, a jednak wygrać nieuczciwą grę.

Gość gość
21:23 już po tobie

Gość gość
a może kolejny zakochany ::) 2013.05.06 usmiech.gif może .. w dzien zmarłych kocha 2013.05.06 Napisał 1 listopada! :"" czy to dobrze? moze żle ,. sam nie wie czego chce ona z nim lertyhgbv 2013.05.06 juz dawno poszli w tango jezyk.gifusmiech.gif gin1132 2013.05.13 co mi się najbardziej w niej podoba? TO COŚ!!! Ale muszę przyznać że męczy mnie ta sytuacja. Mam już chyba tego dość. Po co mi to? Po co się męczyć. Znam wiele ładniejszych kobiet i bardziej chętnych. Nie ta, to będzie inna!!! WIEM WIEM teraz posypią się gromy na moją głowę. Lecz co mam zrobić? Chcę korzystać z życia i brać z niego co najlepsze. Szkoda czasu na.......... czyżby to koniec 2013.05.13 czyżby to koniec miłości? czy to na pewno była miłość? gin1132 2013.05.13 czy to miłość? hmmm! Tak myślałem do tej pory. Teraz już sam nie jestem pewien. pu2345 2013.05.13 Kiedys jeden sympatyczny i mily ginekolog tak bolesnie pobral mi material do cytologii, ze z bolu zwinelam sie w klebek jak wrocilam do domui przelezalam cale popoludnie na lozku, a jeszcze na drugi dzien bolalo..

Gość gość
co to ma byc?

Gość gość
gin1132 2013.05.23 nie zakpiłem z Ciebie, nie milcze wymownie, nie trzymam Cię w niepewności, nie udaje że to nie ja. Zle odczytujesz moje intencje. Naprawdę, niepotrzebna jest ta twoja irytacja. Mocnych słów używasz. Nienawiść? Mam rozumieć że mnie teraz nienawidzisz? usmiech.gif A to z jakiego powodu? Że nie miałem czasu zajrzeć tu wczoraj? Twoja złość daje do myślenia. Ona nigdy by sobie nie pozwoliła na złość. Zawsze opanowana, miła, uśmiechnięta. Coraz bardziej upewniam się w tym, że zaszła pomyłka. Nie wiem czy jest sens ciągnąć to dłużej. Rozwiejmy wszelkie wątpliwości. Napisz cokolwiek: kiedy była ostatnia wizyta? kiedy będzie kolejna wizyta? kiedy dzwoniliśmy do siebie? kto do kogo ostatnio dzwonił? Naprawde możliwości jest wiele. Po co się domyślać skoro możemy mieć pewnośc. gość 2013.05.25 no i co dalej??????????? jak to się zakończy???????? noraaktora 2013.05.25 niech napisze trzy pierwsze litery swojego nazwiska i wszystko bedzie jasne. Ale ja myślę, że ktoś ściemnia Caroline;) 2013.05.25 niestety ja nie jestem tą pacjentka :/ mój doktorek zupełnie inna specjalizacja .... ale ostatnia wizyta była kilka miesięcy temu kolejna wizyta jak poczuje się gorzej - u mnie na pewno nie padnie zdanie że leczenie zakończone wiec będę się meczała siedząc obok niego patrząc w te piękne oczęta i na ten słodki uśmiech Ale o ile to nie jest żart to życzę powodzenia , jeśli się odnajdziecie i ~Madzia~ 2013.05.25 Śledzę wątek tego Pana doktora i tej Pani ,,A" Zastanawia mnie jak ta historia potoczy się dalej.?! Mam podobna sytuację ale ,,mój" pan doktor nie jest ginekologie. Caroline;) 2013.05.25 To tak jak u mnie ale zauważ ~Madzia~ że jak jest już taki temat to tylko ginekolog lub stomatolog .... sama jestem w podobnej sytuacji wiec co jakiś czas szukam i śledzę wątki ale jeszcze nigdy nie spotkałam się żeby to była jakaś inna specjalizacja .... dziwne trochę ..... ~Madzia~ 2013.05.25 Dokładnie myślę tak samo .Ten doktor niby pseudonim ma gin ale czy to ginekolog czy tylko jakąś sciema .Ale bardzo mnie ciekawi co będzie dalej ją wizytę mam dopiero w czerwcu swojego smutas.gif gość 2013.05.26 ta /A/ sobie pewnie jaja robiła i teraz się nie odzywa a gin dał się nabrać gin1132 2013.05.26 Może i dałem się nabrać, a może to ona. Tego nikt nie wie. Ale jest zastanawiająco dużo sensu w jej wypowiedziach, tak jak by to była ona. No i to jej zachowanie. Tak samo jak w realu, pozwala mi mieć nadzieję, a gdy jest już blisko nagle milknie albo się wycofuje. Radzicie mi wszyscy aby się nie poddawać, ale jak? Sami widzicie jak to wygląda. Zgłoś Caroline:) 2013.05.26

Gość gość
gin1132 2013.05.26 jesteś tu jeszcze /A./? /A./ 2013.05.26 Tak. gość 2013.05.26 " prin no coż może jest zawstydzona jeżeli jesteś np ginekologiem, niektóre kobiety to peszy " BRAWO, ROZWALIŁAŚ/EŚ MNIE BARDZIEJ NIŻ AUTOR. przecie ma nick GIN poza tym to prowo, bo: historyjka gin zauroczony pacjentką jest idealna do prowokacji lekarze generalnie staraja sie traktowac pacjenta jak jednostke chrobowa, w pracy sa inni. gin1132 2013.05.26 a powiesz mi jeszcze kiedy będzie następna wizyta? /A./ 2013.05.26 Musiałabym poszukać karteczkę z datą. usmiech.gif Co Ty na to? gin1132 2013.05.26 poczekamusmiech.gif Caroline;) 2013.05.26 /A./ Ponieważ swoim zachowaniem , dawaniem nadziei , mylnych sygnałów , zraniłam kilka osób .... myślałam że będzie na mnie czekał w nieskończoność .... może inaczej na początku nic do niego nie czułam chociaż wiedziałam doskonale ze on coś czuje do mnie , później złapałam się na tym ze zaczynam coś do niego czuć ale bałam się tego i dalej przeciągałam , pewnego dnia przyszedł do znajomych z dziewczyna .... a ja dostałam za swoje. Teraz podoba mi się mój doktorek który oczywiście nie widzi we mnie nic prócz pacjentki , jeśli to faktycznie ten Twój po prostu Ci zazdroszczę .... nie popełniaj moich błędów bo możesz stracić jak i ja straciłam /A./ 2013.05.26 29.08. gin1132 2013.05.26 i co teraz? nie mogę w to uwierzyć INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Info dla neświadomych lub już uśwadomionych Pani mirko macie moze ryby w zamrażarce? gość 2013.05.26 Carolineoczko.gif ty jestes chora nie tylko ginekologicznie ale tez psychicznie udzielalas sie tez na iinym temacie o lekarzach i pacjentkach zawsze o pacjentkach czego tu szukasz tak szczerze>pechowiec.gif gość 2013.05.26 nie kazdego stac na takie luksusy jak wizyta u autora Zgłoś Caroline:) 2013.05.26 Inne tematy jedynie śledziłam o czy

Gość gość
hej trollu zacieło Ci się ctr ?? :-) nie masz co robić czy trollujesz sam siebie że masz uczucia, np. wyższe, bo im więcej wklejasz to bardziej to widać, LOL 2016 wybrany :-)

Gość gość
miraaaaaa 2012.11.26 Noi co tak ucichło towarzystwo? gin1132 2012.12.09 zakochałem się. Myślałem że znalazłem swoje szczęście. Zrobiłem wszystko aby się do niej zbliżyć. W końcu to dostrzegła. Ale nic z tego. Delikatnymi gestami dała mi do zrozumienia że "nie". Zabolało mnie to. Złapałem się na tym że momentami ją krzywdzę, mszczę się. A przecież tak bardzo ją kocham, tak jej pragnę!!!!!!!!!!!!! Co robić dalej? missthetrain 2012.12.09 w innych c*pach grzebaccool.giflapka.gif mikołaj tak dziekuje 2012.12.09 usmiech.gif Pprofesjonalista w każdym calu 2012.12.09 Może przeczytasz to TY.Wiesz co mnie najbardziej drażni w tym wszystkim? ale musisz sie postawić w mojej sytuacji bo inaczej Twoja wizja będzie błędna i będziesz mogła mieć do mnie pretensje ,a to nie o to chodzi.Nie będe pisał na świeżym moim watku który ukierunkowany był do Ciebie usmiech.gif boli mnie to kiedy pojawia sie On , i natychmiast gabinet jest nieczynny i znikacie , obiady , kolacje mam nadzieje ze nie śniadanka smutas.gif Niektórzy tacy jak ja dostają w głowę , za przeproszeniem oczko.gif niczym z CKM-u hee ale to prawda o czym piszę, mam nadzieje że przeczytasz to i będziesz miała mnie na uwadze smutas.gif " rozumiesz usmiech.gif Mam prośbe ,gorącą. Nie gniewaj sie za moje słowa , bo wyrażam je z głębi , tylko i wyłącznie Nie wiesz jak ,nie będe pisał bo mi wstyd ciepełko pozdrawiam miraaaaaa 2012.12.12 Musisz się doktorze odkochać,nie masz innego wyjścia,zresztą od początku wiedziałeś,że nie jest wolna ... miraaaaaaaaaaaa 2012.12.12 a kto podszywa się pod mój nick??? lilij 2012.12.12 Do Gin.... jakie dała Ci Lekarzu znaki które spowodowały że wiesz że ona jest na nie???

Gość gość
acjentka doktorka 2013.03.04 Od pół roku mam problem z moim lekarzem.Nie myślę o niczym,nie mogę się na niczym skupić i nie potrafię nic z tym zrobić.Od miesiąca wydawało mi się,że panuję nad sytuacją i tylko raz na dzień tak sobie marzyłam o nim,ale jak dziś przeglądnęłam skierowanie na badania dostałam ponownego strzału amora prosto w serducho.Jego pismo przypomniało mi jego wyraz twarzy,głos,(obrączkę na palcu smutas.gif ).Był dla mnie miły,cierpliwy,zajął się mną,ale między nami jest wiele lat różnicy.Niedługo znów muszę się u niego stawić,a chcę o nim zapomnieć jak najszybciej i jak najskuteczniej.Zmiana lekarza nie wchodzi w grę.Pomóżcie mi o nim zapomnieć!Nie umiem normalnie funkcjonować,ta cała sytuacja mnie przerasta i nidm pozwola mi normalnie żyć,ani zakochać się w innym człowieku! ytfvdhxxgf 2013.03.05 Jakiej specjalności ten doktorek? Nie mów,że gin... Twtytretyuytr a no tak 2013.03.05 zadałbym pytanie ;P typu -"jak wyrwać młodszą dupkę oczko.gif hee z takiego układu ? Pmojcj 2013.03.05 Ale dlaczego nie? ytfvdhxxgf 2013.03.05 no jak to dlaczego nie.....gin ??? bleeee zołzencja 2013.03.05 gerantofilka tez czlowiek Twój bardzo przystojny lekarz; 2013.03.05 nad czym tu dysputy? Patamorfolog też ma penisa ;P ginekolodzy przeciez też Nie gniewaj sie z głupich żartów, znasz mnie usmiech.gif ytfvdhxxgf 2013.03.05 ginekolodzy też mają...ale im nie działają . ytfvdhxxgf 2013.03.05 usmiech.gif hehe coooooo? 2013.03.05 a po co wiązac?Przyjemniej nie wiązać oby nie było dobrze w łóżku 2013.03.05 wrócił ?? pacjentka doktorka 2013.03.05 Nie powiem jakiej specjalności,ale na pewno nie gin.Myślę,że jego kolega sprawnie działa. jezyk.gif ale nie bardzo wymyślasz 2013.03.05 dziecko , jaki kolega idz wymyslaj i intryguj dalej. pacjentka doktorka 2013.03.05 No przecież!Jestem chyba z nim w ciąży.Z tygry

Gość marczyk e
Twój bardzo przystojny lekarz; 2013.03.06 Szkoda ze moją śliczną serdeczną przyjaciółkę cud malina,uszczęsliwia starszy habilitowany ;P ja jak cień pomykam za nią z jęzorem na plecach usmiech.gif oczywiście oczko.gif pod jego nieobecność hee jako opiekun oczko.gif nie tylko do uzdrawiania sie nadaje Wpisałem sie tutaj z myślą o Tobie oczko.gif hę, dam o sobie znać poznym wieczorem G.i F ;D się wprosili i wypadało..rozumiesz usmiech.gif odpoczywaj po niewyspanej nocce smutas.gif eeehh ehh Ty słodziutka pijawko Twój bardzo przystojny lekarz; 2013.03.06 Szkoda ze moją śliczną serdeczną przyjaciółkę cud malina,uszczęsliwia starszy habilitowany ;P ja jak cień pomykam za nią z jęzorem na plecach usmiech.gif oczywiście oczko.gif pod jego nieobecność hee jako opiekun oczko.gif nie tylko do uzdrawiania sie nadaje Wpisałem sie tutaj z myślą o Tobie oczko.gif hę, dam o sobie znać poznym wieczorem G.i F ;D się wprosili i wypadało..rozumiesz usmiech.gif odpoczywaj po niewyspanej nocce smutas.gif eeehh ehh Ty słodziutka pijawko

Gość gość
trollu dzięki jesteś wspaniały dzięki Twojej klawiaturze i wciśniętemu wiecznie ctr, ten wątek idzie do przodu, moze znajdzie się kobieta co to rozwiąże :-)

Gość gość
gin1132 2012.11.01 ale jak mam jej wyjaśnić to zproszenie na kawe. że niby o czym chcę z nią rozmawiać i dlaczego właśnie przy kawie a nie w gabinecie do miraaaaaaaaaa nie rozumiem pytania miriaaaaaaaaaaaa 2012.11.01 Nie no może nie tak prosto z mostu. Bo nie wiemy czy jest zainteresowana... hmmm. Wiesz może gdzie pracuje? gin1132 2012.11.01 oby nie z jednej placówki, anonimowo jest bezpieczniej miriaaaaaaaaaaaa 2012.11.01 Przewrażliwiony jesteś, wiesz ile jest lekarzy w całej Polsce. Prosze Cie gin1132 2012.11.01 wiem gdzie pracuje, i wiem o czym myślisz ale to nie wchodzi w gre, dla nmie to dziecinada miriaaaaaaaaaaaa 2012.11.01 Nie wiem w takim razie, co mam Ci napisać. W takim razie bezpośrednio wolisz? To może daj jej nr tel. może uzna to za znak i zobaczysz czy jest zainteresowana bliższą znajomością. Wyślij jej jakiś sygnał, ale może udaje że nie wie o co chodzi, bo taka możliwość też jest :-| jestes juz nudny z tym szef 2012.11.01 z tym szefem przestań zgrywac durnia zaklada te same topy ten sam sposób pisania myslisz ze tego nie widac masz niepowtarzalny styl poznac z daleka nie chcesz pogadac to trudno gin1132 2012.11.01 mój nr ma, sygnały też jej wysyłam, lecz ona jest tak nieśmiała że prawie na mnie nie patrzy, gdy spojrzy zdążę się tylko uśmiechnąć i nic poza tym bo spuszcza wzrok, ostatnio tak się skupiłem na tym by dostrzegła moje sygnały że zamotałem się mówiąc do niej, czułem się jak pajac,nie umiałem wybrnąć z sytuacji i ponownie złapać wątek zastanawiam się, czy takie 2012.11.01 sytuacje naprawdę zdarzają się lekarzom, zwłaszcza ginekologom. miriaaaaaaaaaaaa 2012.11.01 To słodko strasznie.... skorzystała z tego nr tel czy w ogole nie? gin1132 2012.11.01 a kolega doktorek też problem z pacjentką??? gin1132 2012.11.01 ale konkretniej jakie sytuacje? że lekarz się zakoch*je? lekarz też człowiek. gin1132 2012.11.01 z nr skorzystała ale aby umówić się na wizytę

Gość gość
gin1132 2012.11.01 ale konkretniej jakie sytuacje? że lekarz się zakoch*je? lekarz też człowiek. gin1132 2012.11.01 z nr skorzystała ale aby umówić się na wizytę miraaaaaaaaaaaa 2012.11.01 To się nazywa Życie oczko.gif gin1132 2012.11.01 no nie wie czy to tak fajnie gonić i nie móc dogonić, mi nie jest z ty dobrze zastanawiam się, czy takie 2012.11.01 ..że akurat w gabinecie. Specyficzne miejsce. Owszem, też człowiek. miraaaaaaaaaaaa 2012.11.01 Wiem coś o tym bo mam też taką strasznie dziwną sytuację i już musze odpuścić chyba.... Mało przyjemne wiem wiem INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Problem ze wspollokatorami Chyba zostanę fotografem miałem piękny sen miraaaaaaaaaaaa 2012.11.01 Strasznie smutne to wszystko jest, gin1132 2012.11.01 kobieta może spodobać się wszędzie, nie ma znaczenia czy to gabinet czy nie, a do tego fakty są takie że większość czasu spędzam w gabinecie więc i prawdopodobieństwo spotkania tej jedynej największe jest w gabinecie:-> miraaaaaaaaaaaa 2012.11.01 Ty jesteś facetem, a mężczyznom więcej wypada, niestety. Wiec możesz wyjść z jakąś inicjatywą dyskretnie jakoś. zastanawiam się, czy takie 2012.11.01 Coś o tym wiem jezyk.gif Myślałam raczej, że po prostu trudniej nawiązać pozazawodowy kontakt - zresztą jak widać. Taka relacja blokuje większość kobiet. miraaaaaaaaaaaa 2012.11.01 Mam podobną sytuację ale mnie ten człowiek mam wrażenie sie boi, ostatnio to już w ogole bylam tak skrępowana, że uciekłam biegiem, pewnie potem się roześmiał... a mnie on się bardzo podoba... miraaaaaaaaaaaa 2012.11.01 Ale ja bym nie odmówiła gdyby mi kawe zaproponował to wiem na pewno usmiech.gif miraaaaaaaaaaaa 2012.11.01 spróbuj może jej sms wysłac i zobaczysz czy odpisze Zgłoś i zauroczony doktor zszedł 2012.11.02 z dyżuru