Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im dluzej czytam kafeterie tym bardziej przekonuje sie ze kobiety to bezduszne

Polecane posty

Gość gość

istoty bez jakichkolwiek uczuć, tylko z wielką chucią do spelniania wlasnych rządzy

Gość gość
Im dluzej czytam kafe tym bardziej utrwalam sie, ze faceci to bezduszne istoty:-))

Gość gość
kobiety stają sie coraz bardziej wyrachowane. Taka prawda :-)

Gość gość
kobiety stają sie coraz bardziej wyrachowane. Taka prawda :-)

Gość gość
Bo trzeba równouprawnienia znieść i zaczną mezow szanować. Kiedyś to nie do omyslenia było aby baba do faceta z ptakiem skicxyla. A teraz w tych czasach odnoszą się byle jak. I to ich bezstresowe wychowanie i traktowanie przez męża. I temu takie są. Państwo powinno dac ustawę taką aby je uspokoić. Kiedyś kobieta miała szacunek do mężczyzny

Gość gość
kobieca milosc nie znaczy ze sie wspaniale czujesz tylko ile oferujesz

Gość gość
Nie wiążcie się na stałe z kobietami bo lepiej na tym wyjdziecie.Jeżeli nie zależy wam na zakładaniu rodziny to związek z nimi ma więcej minusów niż plusów.One nas podświadomie nienawidzą :-)

Gość gość
a po chuj siedzisz na damskiej kafeteri zniewiesciala c***o ?

Gość gość
Na szacunek trzeba sobie zasłużyć, większość ludzi pojmuje to już w dzieciństwie. Jeśli do tej pory myślałeś, że jest inaczej to ciesz się, że już wiesz jak jest. Widać nie ma cię za co szanować, posiadanie ptaszka to za mało

Gość gość
gość dziś debilu,a jak traktował matkę twój ojciec? widzę,co wyniosłeś z domu

Gość gość
Ja zauważyłam ze wiele kobiet maci w głowie swoim dzieciom nastawiajac przeciwko ojcu. Moja taka była mama jak wyroslam zrozumiałam to. Teraz lepiej z tata mi się układa. Kiedyś na ryby chciałam chodzić z tata to mama mówiła ze tata chce tylko z chłopcami chodzić bo mówił że dziewczynki nie umieją łowić ryb. A to była nie prawda bo mama kłamała bo chciała być najważniejszą. A tata jest tak samo ważny

Gość gość
Nie wiążcie się z nimi.One wszystko udają.Gdy nie zrealizujecie(lub już zrealizujecie) ich planów to pokażą wam prawdziwe oblicze :-)

Gość gość
13;09 ile ty masz lat infantylna osobo? po to jest tata i mama by byli dla siebie najważniejsi a czy mama była kochana i szanowana przez twego tatę?

Gość gość
Im dluzej czytam kafeterie tym bardziej przekonuje sie ze kobiety to bezduszne & Autorze, napisz skąd ci się wzięły te przemyślenia, jakie masz doświadczenia, nie można prowadzić jałowej dyskusji bez podstawowych danych. To nie jest merytoryczne napisać - nie bo nie albo tak bo tak. Prosimy o fakty.

Gość gość
Oczywiście że większość matek nastawia dzieci przeciw ojcom.Dzieci nawet o tym nie wiedzą bo są manipulowane już od narodzin.

Gość gość
Nie generalizuj, napisz o konkretnych przypadkach. Twoja matka, ty jako matka, twoja ciotka, podaj przykłady zachowań.

Gość gość
Im dluzej czytam kafe tym bardziej utrwalam sie, ze faceci to bezduszne NIEORTOGRAFICZNE istoty :P x rządze :P

Gość gość
Moja matka to taka istota że nastawiła mnie przeciw ojcu,ojca przeciw mnie oraz podsyca nienawiść mojego brata do mnie.Robi to w ten sposób że nagaduje każdemu na każdego wymyślając również nieprawdę :-) Skreśla każdego kto postępuje nie tak jak ona oczekuje i sobie wymyśli.Do tego utrzymuje lepsze relacje z osobą której aktualnie wiedzie się finansowo. Jak można być takim człowiekiem?

Gość gość
Z tego faktu autor ma wyciągnąć wniosek, że wszystkie kobiety są takie?

Gość gość
Do 13:55 Oczywiście że nie bo nie można generalizować.Nie będę tu oprócz mojej matki opisywał kobiety z którą żyje od wielu lat oraz dziesiątki kobiet z którymi się spotykałem,mężatki która chciała ze mną zdradzać swojego męża,kobiety która chciały wkręcić mi dziecko zrobione z innym i 2-3 które kombinowały żebym z nimi wpadł.Po takich przygodach oraz wielu moich znajomych chyba jakieś wnioski można już wyciągnąć :-)

Gość gość
A teraz zadumaj się nad przykładami zachowań mężczyzn w twoim otoczeniu.

Gość gość
Cały problem jest w tym, że wmówiono nam w procesie wychowawczym, że kobiety to słabe, ciepłe, empatyczne istoty, które trzeba traktować jak księżniczki & Może w twoim środowisku, bo w moim uważa się , że kobiety są równoprawnymi partnerkami mężczyzn we wszystkim i nie chcą być traktowane, jak księżniczki. No może na etapie wczesnego przedszkola.

Gość gość
Kobiety chca zyc w zwiazkach polotwartych tzn takich w ktorych one maja X (gdzie x nalezy do zbioru liczb naturalnych) partnerow a c***artnerzy maja tylka ja i sa wierni :)

Gość gość
Pisz po polsku;)