Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzany

Dziewczyna mnie zdradziła!

Polecane posty

Gość zdradzany

Ale ja nie potrafię zostawić jej za to, to moja pierwsza dziewczyna w życiu, kocham ją nad życie pomimo tego co zrobiła, zrobił bym dla niej wszystko, najgorsze jest to że ona nawet żadnej skruchy nie czuje a ja najbardziej się boję tego że mnie zostawi, raz to już zrobiła myślałem że się załamię ale na szczęście udało mi się namówić ją na to żebyśmy znowu byli razem. To jest jej druga zdrada. Robię dla niej wszystko a ona traktuje mnie koszmarnie. Czemu tak jest, co powinienem zrobić by traktowała mnie lepiej i przestała zdradzać? Ja mam 24 lata a ona 20

Gość gość
Takie zdradzaczki powinny dobierać sie w pary ze zdradzaczami. Poboli troche.

Gość gość
wyżebrałeś jak pies to chodzenie, a prawda taka stary, że ona cię nie kocha i będzie zdradzała zawsze jak tylko spotka kogoś fajnego

Gość gość
Popłacz się jeszcze

Gość gość
chłopie, weź sie w garść i przekonaj samego siebie, że ona jest ciebie nie warta. Bo nie jest! Skończ to prędko.

Gość gość
Jaki żałosny frajer hahahaaaaaa!

Gość gość
Chłopie, aż tak siebie nie szanujesz, nie lubisz, że pozwalasz się tak traktowac? Ona nie przestanie Cię zdradzać, będzie to robić cały czas, przykro mi, ale taka prawda.

Gość zdradzany
Też wszystko mi mówi że powinienem z nią zerwać ale nie potrafię, kocham ją, nie potrafię tak łatwo z niej zrezygnować, pomagam jej zawsze gdy potrzebuje pomocy, gdy jej mama leżała w szpitalu tylko ja im pomagałem, wszystkie jej koleżanki i kolesie mieli ją wtedy gdzieś

Gość gość
Jesteś fajnym facetem, ale zgodzę się, że wyżebrałeś ten związek... Zasługujesz na coś prawdziwego. Wyniszczysz się z tą dziewczyną. Bardziej niż gdybyś ją w końcu rzucił i przecierpiał. Nie będziesz z nią nigdy szczęśliwy. Ona cię nie kocha...

Gość gość
to pogódź się z byciem rogaczem nie masz innego wyjścia

Gość gość
Jesteś fajnym facetem, ale zgodzę się, że wyżebrałeś ten związek... Zasługujesz na coś prawdziwego. Wyniszczysz się z tą dziewczyną. Bardziej niż gdybyś ją w końcu rzucił i przecierpiał. Nie będziesz z nią nigdy szczęśliwy. Ona cię nie kocha...

Gość gość
Wyżebrany zwiazek to zawsze takie góvvno wychodzi.

Gość gość
KOCHA chociaż go ZDRADZA. Logiki tu brak, ale może jest to jakaś metoda? :D

Gość zdradzany
Dzięki, ale nie rozumiem czemu za całą pomoc którą jej okazałem on tak mnie traktuje, ogólnie jej zachowanie w stosunku do mnie jest bardzo złe ale kocham ją, czy macie może jakieś rady co powinienem zrobić by się zmieniła? Może ktoś był w podobnej sytuacji?

Gość gość
Nie zmieni się, ona za bardzo lubi facetów ;)

Gość gość
Przyprowadzaj jej *****czy do domu by nie musiała za nimi się uganiac w te mroźne dni;)

Gość zdradzany
Jej siostra mi powiedziała że jej mama mówi że jestem najlepszym facetem jakiego miała, może jej mama może na nią wpłynąć?

Gość gość
Nic się nie martw , dziury dla wszystkich starczy:D

Gość zdradzany
bardzo zabawne/zabawni jesteście :(

Gość gość
Jej mama powiedziała ze jesteś jej najlepszym jeleniem, kondolencje:D

Gość gość
Przyzwyczaj się do tego, bo każda laska prędzej czy później zdradzi, to tylko kwestia czasu... więc zacznij działać wyprzedzająco, ty zdradzaj :)

Gość gość
przestań sobie wmawiać, że ja kochasz przecież widzisz jaka jest a jej mama? po prostu kobieta widzi, że ma córkę dzi//wkę i ty tez otwórz oczy !!!

Gość zdradzany
tego nie wiesz, jestem przekonany że jej mama i siostra mnie lubią. Gdy jej mama leżała w szpitalu to ja ją, jej siostrę i mieszkanie utrzymywałem, oprócz mnie nikt im nie pomógł, wydaje mi się że prędzej czy później to doceni i otworzą jej się oczy

Gość gość
Przestań się żalic na babskim forum c***o. Ty zawsze będziesz ciotą i frajerem. Nigdy się nie zmienisz, znam takich jak ty i prawdopodobnie wiem jak skończysz będziesz nianczyl obcego dzieciaka albo..będziesz jego tatusiem :-D I w nieswiadomce wychowywał jak swoje haha

Gość gość
przestań sobie wmawiać, że ja kochasz przecież widzisz jaka jest a jej mama? po prostu kobieta widzi, że ma córkę dzi//wkę i ty tez otwórz oczy !!!

Gość gość
13.11 To tylko potwierdza to JAKIM JESTES frajerem! Jak Ci nie wstyd?

Gość gość
Przestać jęczeć jak c***a i znajdź sobie jakąś d**eczkę do bzykania, wtedy dostrzeżesz że pół światu tego kwiatu i nie warto przywiązywać się do jednej kobiety skoro można mieć ich nieskończoną liczbę.

Gość zdradzany
czy człowiek który pomaga innym jest według Ciebie frajerem?

Gość gość
Co rok to prorok:D