Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuchenneczka

Nie miesci mi sie stol w kuchni

Polecane posty

Gość Kuchenneczka

Jestem w trakcie urządzania mieszkania. Najwieksze pomieszczenie to takie gdzie bedzie salonik z otwarta kuchnią. Planuje przestrzen kuchenna odgrodzic lada i przy niej ze 2 lub 3 hokery a za tym salon z wypoczynkiem lawa i stolikem tv czyli niewiele miejsca. Pomiędzy ta lada a wypoczynkiem mam troche wolnej przestrzeni i gdybym sie uparla to by sie zmiscil stol i 4 krzesła. Ale wygladalo by to tak troche zagracone i tak malo przestrzeni ale z drugiej strony dom bez stołu to troche nie za bardzo. Sama nie wiem czy upychac te meble na siłę i stawiac mebel przy meblu czy odpuscic i postawic na " przestrzennosc"

Gość gość
Albo lada, albo stół w tym miejscu.

Gość gość
zrezygnuj z lady i w to miejsce wstaw stol. Uwierz, będzie bardziej praktycznie.

Gość gość
dla mnie salonik z otwarta kuchnia to była porazka.Musiałam zmienic mieszkanie,bo juz nie dawalam rady .Wypoczynek i reszta mebli i Tv obtłuszczone.Tylko ze ja duzo gotuje,normalne jedzenie,typu zrazy,gołąbki i inne a przy tym strasznie wszystko pryska i sie brudziło.Teraz mam mała kuchnie ale z normalnymi drzwiami,ktore jak cos smaze,gotuje to zamykam,otwieram okno włączam pochłaniacz i jest ok.Wszystko zalezy co kto potrzebuje,jak zyje. Moze zamiast wypoczynku stół i krzesła.

Gość Kuchenneczka
Tzn nie chcialabym zrezygnowac z tej lady to chcialam zrobic ja taka wyzsza zeby troche przyslonic blaty robocze i reszte majdanu w kuchni i oddzielic to od tego saloniku . jak np przyjda goscie to zeby mi tak nie patrzyli na ręce jak bede cos szykowac. Nie mam wplywu na ten rozklad. Kuchnia przewidziana jest wlasnie tAm z cala wentylacja kanalizacja , musze to miec w tym miejscu