Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czytelniczka24

Boję się cieszyć ciążą.

Polecane posty

Gość Czytelniczka24
gośćyanka To dobrze będę wiedziała, kto jest kto bo łatwo pomylić jak niki takie same. Dziś zero mdłości może dlatego że dużo piję, na szczęście wymiotów brak :) Piersi całe Cię bolą czy tylko sutki ? Czytałam właśnie że dużo kobiet się skarży na ból piersi , mnie tylko sutki bolą ale tylko gdy dotknę.

Czytelniczko piersi bolą a sutki są bardzo wrażliwe. Pamietam na początku też tak miałam. U mnie to było tak, 02.10 miałam ostatnia @ a 02.11 dopiero mnie ruszyło że cos się spoznia i zrobiłam test, wyszły dwie krechy. Zrobiłam tylko dwa testy i koniec umówiłam się do lekarza 16.11 i wtedy potwierdziła ciąże. Bijące serduszko ujrzałam 05.12 i wtedy uwierzyłam. Ale coś czuje że bedziesz miała powód do radosci no już masz :)

Gość Czytelniczka24
Yanka a na betę w miedzy czasie nie poszłaś? Tyle się naczytałam o tych poronieniach i nie wiem czy robić betę czy nie...

Nie poszłam i nawet mnie nie męczyło. Po pierwszej stracie drugi raz powiedziałam-jak ma być to będzie. Ale jeżeli Tobie to pomoże to zrób betę :)

Ciesz sie tym co już wiesz. Masz swoje wymarzone dwie kreseczki, . Umów sie na wizytę i nie czytaj o poronieniach tylko o tym jak dbac o siebie i uniknąć zagrożeń :)

Yanka U mnie ciężko o dobrego lekarza prywatnego , a wiem że jest za wcześnie żeby coś powiedział i pewnie zleci betę. Także sama juz nie wiem.

Rozumiem Cię doskonale. Ale pomyśl tak-co Ci da ze zrobisz bete, będziesz wiedziała tyle co teraz że jestes w ciąży. Ja tez się boję o swoją dzidzie ale po tylu latach się udało to dlaczego ma być od razu zle.

Yanka czyli czekać mam ? Myślałam , żeby w poniedziałek zrobić i w środę żeby zobaczyć czy to ciąża i czy się rozwija .

Ja bym zrobiła test w środę i zapisała do lekarza. Jeżeli Ciebie to uspokoi to zrób betę :)

Gość gość
A ja do 8tc sie bałam i starałam sie nie cieszyć za bardzo z ciąży żeby ewentualna strata nie bolała jeszcze bardziej ...ale byłam dobrej myśl i teraz został mi jeszcze tylo miesiąc aż zobacze córcie

Gość gratuluję córeczki :) widzisz trzeba na trzezwo do tego podejsc musimy pocieszyc nasza Czytelniczę :P

gość gratulacje :):) ciąża planowana? Yanka kochana zrobiłam 5 testów od 27 dc do 29 dc owulacyjne bardzo mocne 2 krechy i 3 hcg na poprzedniej stronie dałam link do zdjęcia. Chyba tylko ja tak wariuję.

Czytelniczka widziałam Twoje piekne kreseczki :) ja jak zrobiłam test to tyle na ile mogłam odpoczywałam, dużo spałam bo tak mnie męczyło spanie.Teraz już mniej spie ale i tak czasem wszystko rzucam i idę w kimę :)

Gość gość
Czytelniczka24 wczoraj Yanka a na betę w miedzy czasie nie poszłaś? Tyle się naczytałam o tych poronieniach i nie wiem czy robić betę czy nie... xx a jaki to ma wpływ?przeciez to ze zrobisz bete nie decyduje o tym czy poronisz czy nie poronisz....... nie ma zadnej zaleznosci miedzy jednym a drugim:/

Dziewczyny na wszystko potrzeba czasu, , tak jak wspomniał Gość 08:53 to czy zrobisz betę czy nie, nie uchroni od złego. Trzeba być dobrej myśli i pamiętaj stres też zle wpływa na ciąże

Gość Czytelniczka24
Może to i racja 11 pójdę do lekarza :)

Gość gość
Czytelniczka24 jak tam samopoczucie? Już coraz bliżej 11 :)

Czytelniczka jak tam u Ciebie, byłaś u lekarza? Pozdrawiam

Czutelniczka co nic się nie odzywasz? Dopiero dzis zauważyłam Twoja wiadomośc. Super!!!!!!!!!

Gość marita901
jesli masz pewne obbawy co do stanu zdrowia płodu to myśle że warto to sprawdzić, ja sporo szukałam dobrego lekarza który przeprowadzi badania prenatalne, w koncu trafiłam na prenatalnebadania.pl, na szczęscie wszystko wyszło dobrze ale dzięki temu mogłam spać spokojnie ;)