Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

brak argumentów dziewczyny pomóżcie.

Polecane posty

Gość gość

żona uprała sie na trzecie dziecko. mamy dwie wspaniałe córki w wieku 4 i siedmiu lat. teraz jej siostra urodziła wiec i jej sie zachciało. tłumacze ze na po pierwsze nie mam juz siły na przechodzenie tego od nowa .... pieluchy, szczepienia, szerokie pieluchowanie, rehabilitacje, choroby, przewijanie, karmienie, wstawanie po nocach, kompanie .... . no i sprawa finansowa, zarabiam 3 000 na reke ona nie pracuje. nie mamy pozyczek kredytow jakos styka od pierwszego do pierwszego. no jak jej przetłumaczyc, mój ekonomiczny punkt widzenia do niej nie dociera to ze nie chce tez . ona poprostu chce i koniec, bo bedzie miała depresje bo , jesli nie to ja zniszcze nasz zwiazek i nasza rodzine i takie tam o braku szczescia.... dodatkowo kaczynski naobiecał po 500 pln na dziecko tylko ze ona nie rozumie ze rzad sie zmieni moze nawet za dwa lata bo kto wie i moze skasowac te wszystkie dopłaty. no juz nie mam pomysłu na przekonanie zony. do tego w najblizszej rodzinie niedawno urodziło sie bardzo chore dziecko z zespołem wad wrodzonych.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować