Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość98

Mój chłopak cały czas chce mnie obmacywać

Polecane posty

Gość gość98

Jesteśmy razem od 2 msc mamy po 17 lat :) on cały czas mnie obmacuje, od niedawna nawet mu na to pozwalam. Jednak ostatnio zaczął macać moje piersi. Stwierdziłam ze to za wczesnie na taką bliskość, a on się z tym pogodził. Jednak ostatnio duzo o tym mówi, nalega bym dała mu je '' pod swoją opiekę''. Najgorsze jest to ze mi tez zaczyna się to podobać. Ale nie chcę by doszło do czegoś więcej. On też często mówi o seksie. Niby takie żarty typu: A może ty się zajmiesz moim kolega z dołu, lub ogolnie jakies rzeczy o seksie.Mówi ze zartuje ale ja sama nie wiem jak mam to odbierac. Myśle ze on chciałby już to zrobic. Ja jeszcze tego nie chce a poza tym zaczynam się obawiac czy on nie chce ode mnie tylko jednego :( czy pozwalać mu na te pieszczoty czy może lepiej to zatrzymać i nie pozwalać mu na więcej? co o tym myslec?

Gość gość
chce cie zaliczyć i oto cala tajemnica

Gość gość
wydu/pczy cie i zostawi, nie bądź taka łatwa

Gość gość
Jeśli NIE czujesz, że jesteś GOTOWA, to nie pozwalaj. Nie daj sobą manipulować.

Gość gość98
Njgorsze jest t że jestem w nim po uszy zakochana i boję się że mnie zostawi jeśli nie pozwolę mu się dotykać.. :(

Gość gość
Ale, jeśli zostawi Cię, dlatego, ze nie zgadzasz się na pieszczoty, to będzie jasne, że chce tylko seksu i nie interesujesz go Ty, jako kobieta/partnerka. Zmuszając się do aktywności seksualnej, będziesz czuła do siebie obrzydzenie, gwarantuję.

Gość gość
to będzie filtr - czy jest Ciebie wart, czy nie po 2mcach takie macanki??? Ty myślisz o seksie??? a później będziesz się dziwić, dlaczego Cię zostawił?? dlatego, boś łatwa - faceci podświadomie coś takiego traktują jako bardzo poważny sygnał

Gość gość98
Mam wrażenie że on też czuje do mnie coś więcej niż tylko pragnienie seksu. Stara się o mnie w jakis sposob. Kupuje prezenty, troszczy się, mówi ze mu na mnie zależy i że mnie kocha. Ostatnio powiedział że jesli nie chce to nie będzie mnie tam dotykał ale jest mu smutno i wiem że on bardzo tego chce a ja chce zeby on był szczęsliwy. juz sama nie wiem co robic...

Gość gość
gość dziś cała prawda

Gość gość
Jest mu smutno, bo nie chcesz żeby dotykał Cię w intymnym miejscu, nie jestes psychicznie gotowa na takie pieszczoty, juz zaczyna Toba manipulować. Za niedługo usłyszysz, że bolą go jądra, podbrzusze i musisz się jak najszybciej zdecydować na seks, bo takie powstrzymywanie, sprawia mu ogromny ból i może przez to zachorować. Często tak mówią, żeby zmusic dziewczynę do seksu. I gwarantuję Ci, że jeśli się do tego zmusisz, będziesz miec ogromny żal, do siebie samej.

Gość gość
a ja aktualnie nie mam niedzwczyny, bolą mnie jądra, ale się nawet nie masturbuję da się:P

Gość gość
tylko niedojrzala 17 moze zastanawiac sie czy po 2 miesiacach znajomosci nie wejsc w kontakty seksualne świat schodzi na psy szok i niedowierzanie

Gość gość
Postępuj tak jak ty uważasz - jeśli nie jesteś gotowa to mu odmawiaj. Tak naprawdę to powinnaś się cieszyć, bo będziesz wiedziała czy warto z nim być. Jeśli dla ciebie się powstrzyma i nie obrazi się tylko będzie dalej dla ciebie dobry i troskliwy to znaczy, że mu na tobie zależy. Jeśli natomiast będzie coraz bardziej nalegał to znaczy, że myśli tylko o jednym i lepiej od niego odejść. To idealna sytuacja aby przetestować/sprawdzić czy to aby na pewno 'ten jedyny' Powodzenia :)