Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoda ze ludzie zmieniaja sie tylko przed śmiercią

Polecane posty

Gość gość

szkoda ze ludzie zmieniaja sie tylko przed śmiercią

Gość gość
a co?po śmierci mieliby się zmieniać??to chyba ,że chodzi ci o sinienie skóry...to faktycznie,po śmierci wychodzi najlepiej :O

Gość gość
zmieniaja swoje charaktery ty czubku wyżej !! myslisz ze jesteś dowcipny? ja uwazam że jesteś mega głupkiem :D

Gość gość
nie mogę uważać,że jestem dowcipny,bo to nie ta płeć, osiołku:Oa prawda jest taka ,że przed śmiercią jest każdy dopóki żyje,glucie:O

Gość gość
U ludzi w Polsce zauważalne jest że zaczynają chodzić do Kościoła gdy nadchodzi wiek starczy.

Gość gość
debilu, znam i ty osiołkowata debilko/u też znasz chamów którzy całe życie byli sk****alami i okradali innycch bazujac na nicj podkładajac kartki in blanco :D handlarze gruntów koscielnych :D kiedy/// napotka ich choroba śmiertelna nalge taki człek staje sie aniołem , mówi sam os obie że jest bardzo dobrym cżłowiekiem :D nawet na hoscpijum dał koszyczek z ofiary to jest nawrócenie :) ,szkoda ze do tej pory nie zauwaząło sie biednych ,smutnych tych których sie oszukiowało :((i kiwało z grunbej kasy , którym sie odbierało grnuty koscielne dzierżawione przez 40 lat a przekazywało innym ateistom to samo za grubą kopertę!