Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jak zapomniećo bylym ?

Polecane posty

Gość gość

Byłam z chlopakiem 3 miesiące tylko ale to byl niesamowity związek. To co on mi dal i to co przy nim czułam to jest nie do opisania , czysta ekstaza , czysta milosc. Zerwał ze mną bo się zaczelo psuć i coraz mniej zainteresowania z jego strony bylo... Ja przez pól roku walczyłam o niego chcąc aby wrocil. W końcu wykrzyczal ze ma mnie dość , irytuje go i ze nie wróci do mnie nigdy. Od tej pory dalam mu spokój ale no minął juz rok a ja nie umiem o nim zapomnieć . Gdzies jestem na miescie , w klubie , w pubie zawsze mam ta nadzieje ze może akurat w tym miejscu będzie .Czasami mi sie sni , codziennie mysle o nim. I juz się przyzwyczaiłam do tego . To jest dla mnie juz taka rutyna jak poranna kawa.... miałam innego no ale jak mnie przytulal albo trzymal za rękę czy calowal to myślałam o moim byłym . Szybko z nim zerwalam......Czasami mam takie noce ze placze bo wiem , uświadomiłam sobie ze on nigdy nie wróci . Nie chce znowu pchać sie w związek na sile. Nie pisze do niego , nie dzwonie , usunięty mam numer, zdjęcia . Tylko pozostał w pamięci chyba na zawsze..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować