Gość gość Napisano Styczeń 1, 2016 Byłam z chlopakiem 3 miesiące tylko ale to byl niesamowity związek. To co on mi dal i to co przy nim czułam to jest nie do opisania , czysta ekstaza , czysta milosc. Zerwał ze mną bo się zaczelo psuć i coraz mniej zainteresowania z jego strony bylo... Ja przez pól roku walczyłam o niego chcąc aby wrocil. W końcu wykrzyczal ze ma mnie dość , irytuje go i ze nie wróci do mnie nigdy. Od tej pory dalam mu spokój ale no minął juz rok a ja nie umiem o nim zapomnieć . Gdzies jestem na miescie , w klubie , w pubie zawsze mam ta nadzieje ze może akurat w tym miejscu będzie .Czasami mi sie sni , codziennie mysle o nim. I juz się przyzwyczaiłam do tego . To jest dla mnie juz taka rutyna jak poranna kawa.... miałam innego no ale jak mnie przytulal albo trzymal za rękę czy calowal to myślałam o moim byłym . Szybko z nim zerwalam......Czasami mam takie noce ze placze bo wiem , uświadomiłam sobie ze on nigdy nie wróci . Nie chce znowu pchać sie w związek na sile. Nie pisze do niego , nie dzwonie , usunięty mam numer, zdjęcia . Tylko pozostał w pamięci chyba na zawsze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach