Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jego zachowania ... wejdziesz?

Polecane posty

Gość gość

Znam się od roku z pewnym chłopakiem,pracujemy razem. Polubiłam go od razu, spodobał mi się nawet,ale trzymał dystans. Było fajnie,ale...przyjacielsko. Mówi się trudno... W dodatku zaczął podrywac nasze klientki, co i szef zauważył :D dałam sobie z nim ostatecznie spokój. Po krótkim czasie wspólna wredna koleżanka zapytała czy ktoś mi się podoba i tak wywiązała się rozmowa. Weszła na temat nielicznych kolegów z pracy i w końcu doszła do niego. Powiedziałam, że nikogo nie traktuje jak potencjalnego i żeby nie zadowala głupich pytań. Usmiechnelam się pod nosem. Rozmowa dotarła do niego. Od tamtej pory już nie jest moim kumplem,a...wrogiem, choć osobiście nic mu nie zrobiłam. Trzymam stronę tych,którzy za mną nie przepadają,unika rozmów a jeśli coś odpowie to lakonicznie,unika wzroku. Nie rozumiem , skąd to zachowanie , skoro nie podobalam mu się ? Czy mogłam urazić jego ego?:o

Gość gość
Poprawka błędów : *Nie zadawała *Trzyma

Gość gość
Up

Gość gość
Srup ;)

Gość gość
;)..dzięki za podbicie :);)

Gość gość
Ziup;)

Gość gość
Łup :)

Gość gość
Doczekam się odpowiedzi na temat?

Gość gość
Nie urazilas. Po prostu facet sie boi twojego zaangazowania, rowniez ewentualnego, to daje ci jasno do zrozumienia,ze go to nie interesuje.

Gość gość
Napisałaś: rozmowa doszła do niego, trzyma stronę tych co za mną nie przepadają. I ty nie wiesz dlaczego on cię teraz nie trawi? Dziewczyno użyj mózgu. Jeśli z twojej strony w rozmowie nie było nic krzywdzącego, to oznacza to, że koleżanka naopowiadała mu bzdur na temat przebiegu tej rozmowy.

Gość gość
Nie zdradzalam się z tym że podoba mi się. Rozmowa do niego dotarła, okazało się ze był w tym samym pomieszczeniu i wszystko słyszał. Cała rozmowę.możliwe , że później ta dziewczyna czy ktoś inny nazmyslal,ale zachowuje się normalnie,przyjaźnie w stosunku do innych, nie wydaje się głupi,więc...czy mógłby uwierzyć?

Gość gość
Up