Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwanie z dnia na dzień

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, A więc mam problem, który cały czas mnie dręczy. Byłam z chłopakiem przez rok, mam 19 lat, a on 21, było nam razem naprawdę cudownie, jednak jakiś miesiąc temu on zaczął mieć dla mnie mniej czasu, rozmawiałam z nim o tym, ale zawsze to jakoś tłumaczył, jak już się widywaliśmy to wszystko było jak zawsze, nie wydawało się, żeby coś np ukrywał, zdarzały się nam kłótnie jak chyba każdej parze, raz się prawie rozstaliśmy, ale jak pojechałam do niego z pretekstem oddania rzeczy to powiedział, że mnie kocha i nie chce się rozstawać i od razu się pogodziliśmy. Tydzień temu nie wiem co się stało... Kłóciłam się z nim bo napisał mi coś czego nie powinien, przepraszał mnie, prosił, żebym wybaczyła, ja mu nie odpisywałam, po jakiejś godzinie napisał, że mnie potrzebuje, a 5 minut później, że to koniec, że nie zobaczymy się więcej, jego powodem było podobno to, że się kłóciliśmy, jednak ja jestem pewna, że na rzeczy jest coś innego. Pojechałam do niego, żeby to wyjaśnić, żeby przynajmniej powiedział mi w twarz, że to koniec, ale on nie chciał nawet na chwilę się ze mną spotkać, POWIEDZIAŁ RODZICOM, ŻE MAJĄ MNIE NIE WPUSZCZAĆ DO DOMU. Nie mam pojęcia co się mogło stać i nie wiem co mam zrobić, kocham go i chcę z nim być, a on zmienił się nie do poznania... Musiało się coś stać, myślę, że wtedy jak mi napisał, że mnie potrzebuje... Powiedzcie co o tym myślicie, nie daje mi to spokoju, a on nie chcę ze mną wgl porozmawiać, wymyślam już sobie jakieś chore teorie co się mogło wydarzyć, mam tysiące myśli. Co zrobić, żeby dowiedzieć się prawdy? Czy nie wydaje wam się to wszystko jakieś dziwne?

Gość gość
Potraktował Cię jak ścierę i upokorzył przed swoimi rodzicami a Ty piszesz, że go kochasz??? Niepojęte...

Gość gość
Nie zerwal z dnia na dzien, bo juz wczesniej z toba zerwal, a wrocil z litosci. Teraz jednak stwierdzil, ze tak naprawde to nie chce z tiba byc. Nie kocha cie!

Gość gość
Dziewczyno, weź sie mu nie narzucaj. Posluchaj, tak tylko wywolujesz odwrotny efekt i go od siebie bardziej odpychasz, jesli ma do Ciebie wrocic to nie odzywaj sie juz do niego, jest szansa ,ze za najkis czas to przemysli i zmieni zdanie, ale nie jak bedziesz taka nastretna bo to go tylko utwierdza w swojej decyzji