Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska85

Poznam aseksualnego pana

Polecane posty

Gość aska85

Witam mam 31 lat i jestem aseksualna.Mieszkam w okolicach Wrocławia. Moim marzeniem jest poznać pana, który zrozumie mnie w tej kwestii i zostanie towarzyszem mojego życia czyniąc je piękniejszym. Jeśli masz tak samo jak ja, to proszę odezwij się...Wiem, że gdzieś tam jesteś. Ludziom takim jak my ciężko jest się poznać, ale wierzę, że już tam jesteś :) Napisz do mnie drogi Asie :)) mój mail to rinascita@o2.pl

Gość gość
Broken daj już spokój ...

Gość aska85
Nie jestem jakaś Broken... Jestem inną osobą, która postanowiła powalczyć o swoje szczęście. To jedno z moich postanowień na ten rok. Seksualni mają bardzo łatwo jeśli chodzi o szukanie partnera, a my aseksualni niestety nie... Całe życie czekałam na taką osobę, ale się nie doczekałam. Teraz postanowiłam zrobić wszystko, aby taką osobę odnaleźć... Zrozumcie nas, bo uja Wam zazdroszczę niezliczonych możliwości. pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Nie wierze, nie ma takiej kobiety która nie chce się nadziać na bolca.Jak jesteś "aseksualna" to czemu akurat to ma być mężczyzna?A może się zakochasz i poczujesz że chcesz się kochać?Ta "aseksualność" to może stan przejściowy? Nie ogarnia was baby...

Gość gość
szukaj emerytow