Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ewa tylman Moje zalozenia

Polecane posty

Gość gość

Gdyby nie zeznanie ze spadła co jest możliwe to przedstawić zarzut zabójstwa można było by nawet jak ja uprowadzili to powie albo dożywocie złagodzenie jak powie jak więc tak 1.zabil ja 2.uprowadzili ja w co nie wierzę 3.spadla W co też nie wierzę chociaż ten telefon na stacji z uprowadzeniem coś może miec

Ja mam takie założenie .... która porządna kobieta piłaby prawie do rana,zmieniając przy tym trzy razy lokale.Nikt jej raczej na siłe nie trzymał,a tym bardziej nie wlewał jej tego alkoholu do gardła. Chciała zabawy - to ją ma.

Gość gość
ja myślę, że jest uprowadzona do burdelu na zachodzie razem z Iwoną W.

Gość gość
Uważam że żyje i ma nową tożsamość

Gość gość
Uważam że żyje i ma nową tożsamość. Zastanawia mnie jej porzucony dowód osobisty na przystanku tramwajowym.Rutkowski zrobił dużo, ale ktoś zaczął mu utrudniać by sprawa nie wyszła na jaw.Stawiam że to ABW i jej chłopak. Adam który siedzi jest plotką która miała ją doprowadzić i musi milczeć .

Mogła normalnie wrócić do domu po skończonym spotkaniu tych pracowników,bodajże rossmanowskich. A ona szukała jeszcze baru kolejnego i kolejnego. Ma to co chciała.

Gość gość
Star,y to jesteś ty praviku w gófnem w ręce :-D:-D:-D jesteś mniej niż 0.

RozczarowanyOłówek nie badź taka surowa w ocenie jej zachowania każdemu sie może zdarzyć ale i tak nie zasłużyła na to co ją spotkało ... pewnie gdyby wiedziala ze tak bedzie postąpilaby inaczej ...

a czy ja jestem surowa ..... ludzie giną codziennie i nikt o tym nie trąbi całymi tygodniami.A tutaj takie poruszenie,gdzie cała nasza bohaterka jest tak naprawdę sama sobie winna :)

Gość gość
Dzifka przynajmniej zarabia nie siedzi na babskim forume z gófnem w lapie, odstraszającą mordą i nie mieszka w rozwalonej chalpie sprzed wieku! :-D:-D:-D dach naprawiłeś kaleko umysłowa?

Gość gość
Pytanie pravik czy ona by cie chciała nawet za darmo bo jak zaplacisz jak dópa groszem nie śmierdzi :-O

Gość gość
Przemek widzę, że od nowego roku sensownie piszesz.

Gość gość
A kto by ją do burdelu wzią może ktoś na pieku albo ja do lasu wywieźli nwm ja tam za 100 bym jej nie wzia

Gość gość
Poza tym ktoś powinien mieć problem albo ona ze nie ma tam kamer i tam poszła albo on ze spadła i uznać morderstwo

Gość gość
Ta sprawa będzie się ciągnąć latami

Gość gość
Podobno po 3 msc bd wiedzieć czy jest w Warcie może ja dorzuca xd pójdzie na adasia jeszcze ja poszarpia xd jak jej nie wylowia to lipa dla niego może lepiej ale bd musiał powiedzieć

Gość gość
Serio?

Gość gość
Ale tak serio serio mi to się bardzo ta wieczorek podobała ta tylman w ogóle