Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WCIAZ KOCHAM...

Polecane posty

Gość gość

Minelo 12 lat od naszego rozstania a ja nie zapomnialam-tesknie,marze -nie zapomnialam. W domu maz,dwoch synow i ja bez zycia,namietnosci... z obowiazku-nie mam odwagi odejsc.

Gość gość
A co sie dzieje z tym, ktorego kochasz?

Gość gość
Rozstalismy sie,byl bardzo zazdrosny to nam nie sluzylo,zostawilam go,myslalam,ze z czasem zapomne.Wyjechalam,zwiazalam sie z kims-mialo ptzejsc-nie przeszlo.Mijaja lata a ja wciaz o nim mysle.Wiem,niedorzeczne ale kocha sie tylko raz.

Gość gość
Wpadl pod kombajn i zostaly z niego strzepy,ktore trzymam w sloiku po ogorkach...

Gość gość
Jestem nieszczesliwa w malzenstwie,znalazlam go na facebooku,nie zwiazal sie z nikim na stale, tyle pozostalo po naszej milosci :-(

Gość gość
czesc,tu widze taki film,hehe.w innym temacie odchodzisz przeciez z dzieckiem od męża który cie bije,wiec jak jest?

Gość gość
zaden film-maz mnie nie bije,pracuje,nie jest zly ale zycie bez milosci i namietnosci to katorga wiedzac jak bardzo mozna kochac.

Gość gość
idz kobieto walnij głową w sciane moze zmądrzejesz,powinni cie dawno zablokowac,naprawde nie masz innych przyjemnosci w zyciu niz wymyslanie historyjek tutaj?

Gość gość
nie mam pojecia z kim mnie mylicie ale moja historia jest szczera-prawdziwa.Myslalam,ze ktos ma podobna historie,doradzi....

Gość gość
Napisz do niego i wybadaj sytuacje, czy on Cie jeszcze kocha. Jesli sie okaze, ze tak, to zostaw meza i zyj szczesliwie ;)

Gość gość
tak...ja ci doradze....idz gary umyj bo od tego ciagłego siedzenia tutaj pewnie chałpa dawno ci brudem zarosła...

Gość gość
Gary umyte a podloga czysta. Odejsc,raczej nierealne-mam dwoje dzieci,ktore maja ojca poza tym nie mam zadnej gwarancji na szczescie ,tylko to glupie serce nie daje mi spokoju. Mecze sie w tym malzenstwie ale brak mi odwagi na cokolwiek... w imie czego burzyc swiat moich dzieci.

Gość gość
To czego skomlesz kretynko? Z mezem zle, ale bez meza tez zle. PSM masz, czy co?

Gość gość
Nie obrazaj ludzi ktorych nie znasz,kazda istota w miare myslaca mysli,przezywa,czuje... nie oceniaj innych po sobie...