Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne uczucie do przyjaciółki.

Polecane posty

Gość gość

Jestem tutaj pierwszy raz i nie wiem czy to pomoże, ale wolę spróbować tu niż w ogóle nie dostać żadnej odpowiedzi od nikogo. Więc zaczynając od początku, z moją przyjaciółką przyjaźnimy się od kilku miesięcy, od razu na początku bardzo się ze sobą zżyłyśmy i wiedziałyśmy, że będziemy się ze sobą dogadywać. I tak też jest, mówimy sobie o wszystkim, wiemy o sobie wszystko. Obie ostatnio przeżyłyśmy nieudane związki, lecz to jeszcze nas podbudowało. Ale jeśli przechodząc do sedna sprawy, to wiadomo był wczoraj sylwester, trochę popiłyśmy, nie mówie o takimi piciu, że obie nie pamiętamy co się działo, po prostu trochę alkoholu i się zaczęło. Przytulenie podczas tańczenia, buziaczki, uśmiechy, aż w końcu się całowałyśmy tak z języczkiem, sama powiedziała, że dobrze jej się ze mną całuje. Potem leżałyśmy miałam taką cholerną ochotę być z nią blisko, trzymałyśmy się za ręce itd. Teraz żartujemy, że zostaniemy lesbijkami, ale nie wiem czy z mojej strony nie jest to na poważnie. Nie wiem co mam robić w tej sytuacji, aby nie zniszczyć naszej przyjaźni

Gość gość
tfu debilne panny!

Gość gość
jesteś z mazwosza?

Gość gość
Na początek daj jej do wylizania buleczkę a poźniej się zobaczy.