Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dajecie dzieciom chipsy? Jakie?

Polecane posty

Gość gość

Bardziej chrupki np. cheetosy czy normalne chipsy. Mąż kupuje w markecie chipsy Pringels, ale nie wiem czy dać to dziecku

Gość gość
To zależy ile lat ma dziecko. Dziecko w wieku szkolnym je na imprezach, do domu nie kupujemy i sami nie jemy raczej, jeśli sie zdarzy to solone i smażone na oleju rzepakowym a nie palmowym. 4 latek jeszcze nie jadł i długo nie zje.

Gość gość
W jakim wieku jest dziecko? Czasami jak trochę zje to nic się nie stanie. Moja kuzynka nakarmiła mojego syna chipsami jak miał niewiele ponad rok. Teraz ma 1,5 roku nie daje mu chipsów chrupki kukurydziane albo paluszki czasem.

Gość gość
Moje próbowały, maja 3 i 7 lat. Nie smakowaly im. Od czasu do czasu Cheetosy ale wola zwykle, kukurydziane chrupki. Nie zabraniałam probowania ale czipsy im po prostu nie smakują.

Gość gość
Nie jemy tego i nie kupujemy. Nie bronie dzieciom slodyczy. Ale zabraniam slodkich napojow i chipsow. To naprawde jest cholerstwo. Jak gdzies tam u kogos sie napija czy zjedza chipsa to nie zrobie afery ale nigdy bym tego sama nie kupila.

Gość gość
Ja robie lub kupuje chipsy owocowe (bananowe,jabłkowe)lub warzywne.Ale wole sama robić w necie jest dużo przepisów ,frytki z różnych warzyw też polecam zdrowo i odmiana menu fajna.

Gość gość
Chipsy Pringels należą do tej grupy chipsów wytwarzanych z mączki ziemniaczanej jak chcesz dać dziecku chipsy to szukaj takich z ziemniaka w programie Wiem co jem wyłożyła Bosacka które to są.

Gość gość
jak robię czasem to dostaje na spróbowanie chipsy z jarmużu

Gość gość
Ja pozwalam mojemu synowi sporadycznie, powiedzmy kilka razy w roku np. na imprezach itp. Sama regularnie nie kupuję. Uważam, że zakazany owoc kusi i nie zabraniam kategorycznie, ale tłumaczę, że to nie jest zdrowe, ale raz na jakiś czas można. Syn wydaje się akceptować taki układ, ma 7 lat.

Gość gość
sama nie jem i dzieciom nie daję, bo po co, jest tyle innego jedzenia.

Gość gość
Nie jadły bardzo długo (w ogole nie kupowałam), teraz w gimnazjum to już same decydują czy i ile zjedzą.

Sa chrupki kukurydziane Reksio o smaku ketchupu a w składzie suszona papryka i czosnek, zero E i innych badziewi. Polecam sprobowac bo smakuja bardzo dobrze.