Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwac fryzjerke? jakies rady ?

Polecane posty

Gość gość

jak poderwac fryzjerke? jakies rady ?

Gość gość
Fryzjerki to idiotki. Szkoda czasu. Wiem co mowie. Tepe puste lale. Wiem, bo dlatego odeszlam z tego zawodu.

Gość gość
Nie wszystkie są tępe. Zdarzają sie takie. Widzę ze nadal funkcjonuje ten stereotyp ze fryzjerka to idiotka ktora byla za głupia żeby skończyć szkołę.

Gość gość
poderwij jej nogi,jak sie przewroci przeleć i jest twoja:-D

Gość gość
Kiedy popracowałam jakiś czas, przekonałam się że to nie stereotyp tylko prawda. Ale skoro tak Ci zależy... Odwiedzaj często salon, dużo rozmawiaj, spróbuj dyskretnie podpytać o życie osobiste

Gość gość
wiesz przynajmniej czy jest wolna?

Gość gość
A kto jest fryzjerką? HIM?

Gość gość
HIM jest sprzątaczką szaletów miejskich, a do fryzjerstwa aspiruje. To jej najwyższa ambicja.

Gość gość
do tej, ktora pracowala jako fryzjerka, a mialas klientow-mezczyzn? flirtowali z Toba ?

Gość gość
No pewnie, jak ktoś nie zdał matury nie mówiąc już o studiach, to ma takie ambicje jak fryzjerstwo :D

Gość gość
Debilka serial obejrzała i myśli że to prawda :D:D:D:D:D:D

Gość gość
Mnóstwo jest takich polek co znają rzeczywistość tylko z tv i myślą że to co tam zobaczyły jest święta prawdą. To właśnie fryzjerki, sprzątaczki i inne pracownice fizyczne, tak jak założycielka wątku.

Gość gość
Nie uwazam ze wszystkie fryzjerki sa za glupie zeby zdac mature, po prostu uwazam ze wszystkie maja podobne charaktery. Ja sama skonczylam technikum, jako nieliczna zdalam calkiem dobrze mature. Klienci wbrew pozorom rzadko flirtuja z fryzjerkami. Ci mlodzi malo sie odzywaja, przewaznie nie zagaduja sami, do rozmow a tym bardziej komplementow itd. sklonnosci maja raczej starsi klienci.

Gość gość
Gratuluje zawodu i że cie przeciągnęli przez maturę, pewnie za uszy, sądząc po twojej tępocie.

Gość gość
Nie znasz mnie, więc sie nie wypowiadaj

Gość gość
Takie sa wypowiedzi polskiej ciemnoty.ze fryzjerka jest za glupia zeby skonczyc"szkole".tyle ze ma zawod od reki a ci co skonczyli " szkoly" blakaja sie na bezrobociu.sama naleze do tych magistrow od p*****low i jakbym miala talent i odwage do rozmowy z klientami, zdecydowalabym sie na kurs fryzjerski dla doroslych

Gość gość
Nie chciało ci sie uczyć ty dzido, albo byłaś za tępa i dlatego chcesz zostac fryzjerką, bo wyżej nie masz nawet odwagi siegnąć, wiesz, że nic innego ci sie nie uda.

Gość gość
Tępaczki bez matury i bez studiów, marzą o fryzjerstwie bo myślą, że trafią na prawnika, tak jak w tym kretyńskim serialowym mydle :D

Gość gość
W serialach nie ma ani odrobiny prawdy, to tak do twojej wiadomości głupia pindziu po 2 klasach szkoły podstawowej :D

Gość gość
przyszly te c***y, trzeba zamknac watek

Gość gość
Po czym poznać idiotkę o inteligencji dżdżownicy? Pilnie ogląda wszystkie najbadziewniejsze seriale i myśli, że to wszystko wydarzyło sie naprawdę, a relacje między ludźmi rządzą się takimi samymi prawami jak w serialu.

Gość Plsarapl
Zdałam stidia-medycyne. Jednak w Polsce nie dostałam pracy. Powód-brak. I teraz pracuje jako fryzjerka. I bĺagam was nie każdy kto pracuje jako fryzjer/fryzjerka jest tępy. Ja np. Chodziłam do takiego zakładu fryzjerskiego - Platinum i jakoś nikt tam tępy nie był...

Gość gość
Dla lekarzy zawsze jest praca. Chyba, że ktoś był ostatnim baranem przepchniętym przez rodziców przez studia medyczne łapówkami.

Gość gość
Większość fryzjerek to puszczalskie latawice i d****** Sory, ale to prawda.

Gość gość
Mam w rodzinie młode lekarki, które od razu po studiach zaczęły pracować. No ale one są zdolne i miały świetne wyniki na uczelni.

Gość gość
PODBIJAM TEMAT