Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie ci chłopcy

dlaczego w Polsce tylu słabych zniewiesciałych mężczyzn?

Polecane posty

Gość gdzie ci chłopcy

albo alkoholicy,albo justiny biberki w ciasnych rurkach,albo niezdecydowani maminsynkowie,czy intelektualisc****erdołkowaci,ani jedni ani drudzy nie potrafiliby walczyć gdyby wybuchła wojna czy uchodzcy syryjscy zaczęli nam zagrażać

Gość gdzie ci chłopcy
czytałam że nawet wojsko nasze w większosci siedzi za biurkami,a przywódcy polscy to pewnie ograniczyliby się do wydawania rozkazów i krzyczenia-bij wroga!tylko kto miałby walczyć ?nawet nie piszę tego złosliwie,to wynika z moich obserwacji

Gość filozof w eterze
to efekt rosnącego znaczenia kobiet , w życiu społecznym i kulturowym - słabsze męskie osobniki postanowiły chować się za kompami , rurkami , narkotykami i alkoholem - bo nie mają w sobie tyle męskości , by sprostać oczekiwaniom kobiet i oczekiwaniom zmaterializowanego świata - czyli to efekt obronny

Gość gość
Teraz podobno kobiety maja walczyć, równouprawnienie chyba jest:D.

Gość gość
Pytasz dlaczego? Bo dzisiejsi mężczyźni nie muszą robić większego wysiłku, żeby kobieta dała całą siebie i zrobiła, co tylko taki alkoholik, pseudo-intelektualista, siedzący za kompem, narkoman etc. chce. Współczesne kobieta nie chce być sama, tak jak ci wyżej. Dlatego patologia, goni patologię i kółko się zamyka. Chcesz zmian, żądaj ich od siebie i od takiego przysłowiowego ciecia. Możliwe, że wtedy będzie inaczej.

Gość gość
Koniecznie też przeczytaj wszystkie tematy z tej kafeterii, a zobaczysz, jak "silna" jest "kobieta" przy takich odrzutach :P

Gość gość
Oprucz nielicznych wyjątków to dzisiejsi prawdziwi mężczyźni potrafiący posługiwać sie jeszcze bronią mają dziś powyżej 40 lat. Na dzisiejszych męzczyzn wystarczy jednego sinego muslima z kozikiem i bez walki odda swoją panią!

Gość gość
Męscy faceci niestety ma bardzo ciężko w dzisiejszym życiu. tacy faceci istnieją ale muszą się ukrywać bo nie są uznani za "męskich" dziś męski wg kobiet to macho, bad boy, drań, bawidamek w rurkach!

Gość gość
albo w dresach :D

Gość gość
Wara od nas jesteśmy wolnymi ludźmi i możemy robić co nam się podoba. Do noszenia szafek zawsze możecie Ukraińców wynająć a do przytulania polecam kota.

Gość gość
do 10.20,jesteś CIO/TA,najwłaściwsze określenie!

Gość gość
Ja jestem w pełni usprawiedliwiony jestem cholernie niski i choćbym nie wiem jak się starał i tak jestem traktowanym przez kobiety jak śmieć. Zawsze byłem sam miałem chwilę słabości ale to minęło teraz już jestem w stanie przeżyć życie samotnie.

Gość gość
Kolejna frustratka żyjąca obrazem mężczyzn rodem z westernów, mniej seriali i harlekinów, a więcej historii by wam się przydało.

Gość gośćToJa
A ja ani maminsynek, ani chłopak w rurkach, wręcz mam do nich wrogie nastawienie. Mieszkam sam w wybudowanej przez siebie chacie i nie mam czasu sobie dziewczyny znaleźć i okazji zbyt wiele... Praca, siłownia, basen, dom... Kiedy tu szukać...

Gość gość
filozof w eterze dziś X Domladnie dzis sa tak mezkie kobiety ze tylko agresywni brutale sa wg nich mescy

Gość gość
"mezkie kobiety" - rozwalają :D!!!!!!!!!!

Gość gość
ciężko być mężczyzną w świecie, gdzie trudno o kobietę. wokół albo qrwy, albo księżniczki. to po h.j komu takie coś w domu? a idzie coraz gorsze, wystarczy posłuchać, jak rozmawiaja gimbuski.

Gość gość
gość dziś ciężko być mężczyzną w świecie, gdzie trudno o kobietę. wokół albo qrwy, albo księżniczki. to po h.j komu takie coś w domu? a idzie coraz gorsze, wystarczy posłuchać, jak rozmawiaja gimbuski. xxx Cała prawda. Takie coś nie zasługuje na prawdziwego faceta.

Gość gość
czytałam że nawet wojsko nasze w większosci siedzi za biurkami,a przywódcy polscy to pewnie ograniczyliby się do wydawania rozkazów i krzyczenia-bij wroga!tylko kto miałby walczyć ? x Po pierwsze... mamy XXI wiek i dziś inaczej rozgrywa się wojny niż kilkadziesiąt lat temu, a po drugie... nie wiem co pociągającego jest w żołnierzach? Żołnierz to zwyczajne mięso armatnie i trzeba być niespełna rozumu, aby tego nie rozumieć, to nie ma nic wspólnego z męskością... raczej z głupotą, bo tylko idiota dobrowolnie pójdzie na śmierć, dlatego w czasie wojny żołnierzom dawało się alkohol, prochy i prało im mózgi propagandą, bo inaczej żaden nie zdecydowałby się walczyć, bo prawdopodobieństwo utraty życia było bardzo wysokie i istniało prawdopodobieństwo że którego dnia zrozumieją że są tylko pionkami w grze o władze i pieniądze.

Gość gość
Matki tak wychowuja synkow. Ale tez kobiety w polsce sa bardzo silne. To widac za granica jak sie zbieraja do zycia a faceci to takie trusie malo ambitne

Gość gość
Dobrze jest niech się męczą i powtarzają sobie ,że są szczęśliwe ja tam wolę posiedzieć w domu pograć w fife co z tego ,że nic nie mam ,jestem szczęśliwy i to się liczy. Moje 15 letnie auto jest tak samo dobre jak te korpolaski na które musiała pracować cały rok. Kasa i status to się dla nich tylko liczy ...

Gość gość
Bękarty z różnych melin, bachory z różnych miotów, zobaczcie na nich wszystkich, plejada szmat i kmiotów...,OTO POLSKA MŁODZIEŻ! Przyszłość narodu!

Gość gość
W Polsce? A byłaś choć przez trochę na zachodzie? Pokaż mi Niemca, czy Francuza który potrafi coś zrobić w domu, choćby powiesić szafkę w kuchni :P Poza tym co to jest męskość według was? Zapewne pisząc o "prawdziwych facetach" macie na myśli takich bohaterów jakich widzicie w filmach, czyli facetów którzy dla kobiety zrobią wszystko, spełnią każdą zachciankę, wybaczą każdą zdradę, itp... jeśli służalczość jest męskością, to ja z pewnością męski nie jestem :P Już pominę fakt, że kobiety z tych filmów też znacząco odbiegają od tych z reala, nie przeklinają, są lojalne, wierne, oddane, dbają o swoich mężczyzn, są delikatne, wrażliwe, zmysłowe i mają klasę... ale to tylko film, fikcja i trzeba nauczyć się to rozróżniać. A tak na marginesie to za tę "niemęskość" wińcie same siebie, bo to wy kobiety takich mężczyzn wychowujecie, co tylko potwierdza, że kobieta do wychowywania dzieci się nie nadaje.

Gość gość
11:17 ale wiesz, że z takim podejściem żadna kobieta nie zwróci na ciebie uwagi i nie przekażesz swoich genów? ale może to lepiej, bo i tak są wątpliwej jakości :)

Gość gość
11.30....,szacun! Święta racja! Świat schodzi na psy!

Gość gość
To nie świat schodzi na psy, to media zryły ludziom psychikę, wszędzie dookoła jesteśmy karmieni fikcją, głupimi filmikami, serialami gdzie każdy jest bogaty i szczęśliwy, faceci zarabiają miliony, a ich kobiety leżą i ładnie pachną. Technologia też zrobiła swoje, bo ludzie zrobili się leniwi i głupsi i czekają aż wszystko spadnie im z nieba, bo im się przecież należy, bo bohaterowie seriali mają takie cukierkowe życie bez zmartwień, gdzie nawet kelnerka zarabia gruby szmal.

Gość gość
Oprucz nielicznych wyjątków to dzisiejsi prawdziwi mężczyźni potrafiący posługiwać sie jeszcze bronią mają dziś powyżej 40 lat. Na dzisiejszych męzczyzn wystarczy jednego sinego muslima z kozikiem i bez walki odda swoją panią! x To może walczyliby o komputery :P

Gość gość
Dokładnie ludzie tak dali się ogłupić wszelkiej maści mediom, że kompletnie są oderwani od rzeczywistości. Ale to z góry zaplanowane działania, ludzie mają gonić za tym szczęściem, bo wtedy łatwiej nimi manipulować i łatwo ich oskubać z kasy. Zacznijcie cieszyć się życiem, tym co macie i tym że jesteście zdrowi, nie oglądajcie tv, nie czytajcie głupich kolorowych pisemek tylko zacznijcie żyć.

Gość gość
Obecnie większość ludzi jest wychowywana bezstresowo, nie mają szkieletu moralnego, bez wartości. Cierpią na brak silnej woli, nie kształtują jej, nie wzmacniają się duchowo. Większy wysiłek do czegoś i już marudzenie, dlaczego ja muszę pracować, wymagać od siebie, dlaczego świat jest zły. Nie dobrze mi się robi jak widzę i słyszę to marudzenie. Chciałoby się gwiazdki z nieba a nie chce się pracować, najlepiej niech spadnie sama w ich rączki. Tak niestety nie ma i nic nie przychodzi samo i łatwo, wszystko trzeba wypracować. Tyle, że nie chcą tego zrozumieć, zakasać rękawów i walczyć, a tylko marudzą na swój biedny los. Ofiary losu.

Gość gość
Oprucz nielicznych wyjątków to dzisiejsi prawdziwi mężczyźni potrafiący posługiwać sie jeszcze bronią mają dziś powyżej 40 lat x Co ci da fakt że umiesz posługiwać się bronią, jak i tak tej broni nie masz :) poza tym co najwyżej umiałbyś posłużyć kałachem, ale z nowoczesnymi karabinkami nie dałbyś sobie rady, nie będę wspominał o tym, że użycie broni na strzelnicy i w rzeczywistości to zupełnie inna sprawa i sam fakt umiejętności posługiwania się bronią nie znaczy że umiałbyś użyć jej w świecie realnym. Posługiwanie się bronią to żadna filozofia, sztuką jest zapanowanie nad strachem w chwilach zagrożenia.