Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co chod******onflikcie Haji Awarii i Ciotek?

Polecane posty

Gość gość
Czekamy z utęsknieniem :-)

Gość gość
Doszły :D fakt faktem dość długo tym razem wam to szło. Ale orgazm malowany. Może to wina rozproszenia się przez ten niewinny (a jakże!) hejcik po sąsiadce? Bo jak tu się skupić wykonujac tyle czynności jednocześnie? :D;P Pchanie (jedyna atrakcyjna czynność, i wartościowy przekaz postów -puste), hejtowanie, tłumaczenie się z nie hejtowania i usilne robienie z siebie sexy gwiazdek. Spokojnie! :D Nikt wam ero nie odbierze! Nikt nie zostanie tu dłużej niż wy, przypuszczam, że inni mogą mieć jakieś zainteresowania, może są w związkach (tak po ludzku, pies się nie liczy). Bedą was cytować i stawiać jako wzór cnót i oddania sie forum :D:D

Dlaczego często w swoich wypowiedziach przeżywasz, że nikt nam ero nie odbierze. Dlaczego ciągle mówisz o pchaniu stron, byciu sexy gwiazdkami? Tak nas odbierasz? Wiesz, skoro Cię tak to ciśnie, to znaczy, że cię to boli . Niedowartościowane zazdrosne biedactwo. Cho się przytulimy. Będzie dobrze :)

Gość gość
Muszka, ja też chce :-)

Gość gość
Dlaczego tak ujadacie na sąsiadki? Od roku :D Ciśnie was to?

Gość gość
Muszka jest super :-) 🖐️ :-)

Gość gość
wylogowana ciotko odpuść sobie :o :o

Gość gość
Samansara Kinga jest uleglą Hejti. Nie Hajabuza.Kinia ty kurfo fałszywa :-O

Gość gość
Hejti pojechała też po Sam to nie ona

Gość gość
Nie jestem ciotką 😴 jestem wujkiem :-)

Gość gość
Kurfa co to za baba. Hajabuza nie, Samansara? 4Imp.?? Ktoś kto jest długo i zna to środowisko :-O

Gość gość
gość dziś Doszły smiech.gif fakt faktem dość długo tym razem wam to szło. Ale orgazm malowany. Może to wina rozproszenia się przez ten niewinny (a jakże!) hejcik po sąsiadce? Bo jak tu się skupić wykonujac tyle czynności jednocześnie? smiech.gif ;P Pchanie (jedyna atrakcyjna czynność, i wartościowy przekaz postów -puste), hejtowanie, tłumaczenie się z nie hejtowania i usilne robienie z siebie sexy gwiazdek. Spokojnie! smiech.gif Nikt wam ero nie odbierze! Nikt nie zostanie tu dłużej niż wy, przypuszczam, że inni mogą mieć jakieś zainteresowania, może są w związkach (tak po ludzku, pies się nie liczy). Bedą was cytować i stawiać jako wzór cnót i oddania sie forum smiech.gifsmiech.gif VVV Hajabuza login :-D:-D

Gość gość
Hejty to Frida :O

Gość gość
uleglap***ahejti 2015.08.27 Doszliście? To teraz powycierajcie ekrany jak już je zabryzgaliście, a paluszki z ci|pek obliżcie po tej długiej eksploracji w głąb siebie smiech.gifjezyk.gif Tu jest zupelniej jak w Sejmie pechowiec.gif Nieeeeeeee to nie był komplement, stara władza kombinuje jak dalej żreć z koryta, nowa jak do koryta się dostać. Nie gęsi powinny tu biegać pomiędzy wierszami, a świnie. edytowano 2015.08.27 XxxXxxxX Bydło, koryto, świnie , gnój to odzywki Hajabuzy :-O

Gość gość
Wklejka z sierpnia???Ale korba.:-D:-D:-D

Gość gość
To nie jest Sam ani Frida tylko Haja od PSuja :-D

Gość gość
uleglap***ahejti 2015.08.26 Dawno nikt mi anuska nie wylizał. Zbliż gościu swój sxorstki języczek. Czujesz to? edytowano 2015.08.26 Zgłoś gość 2015.08.26 Edytuje jak Wilk i Widmo pechowiec.gif uleglap***ahejti 2015.08.26 A co mi zrobisz za edycję? smiech.gif Postaw mnie do kąta, daj klapsa jezyk.gif edytowano 2015.08.26

Gość gość
O władzę na forum :(

Gość Jarosław Lech Kaczor
król jest tylko jeden :classic_cool: i jestem nim Jo :classic_cool: kto sie nie zgadza niech spada :D na gei portal

Gość Sami nie teges
Dlaczego jak coś jest na źle to od razu ja? Z Panią uległa pi.... miałam starcie, a wtenczas zrozumialam jedno. Inni maja gorzej. :)🖐️

Gość gość
ta peofska kurffa przylazła humunt który chociaż na forume jest kimś bo w życiu to kompletne zero:classic_cool: które niskiemu kaczorowi nie dorasta do wuja:P