Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olczi1994

Mój chłopak chce żebym go woziła samochodem

Polecane posty

Jestem w związku z chłopakiem od prawie 4 lat. Byliśmy razem na sylwestra w klubie i mój chłopak był kierowcą. Sam tak chciał a teraz kręci nosem i mi to wypomina .A ja chcąc się odwdzięczyć za to że tak postąpił zapłaciłam nawet za niego wejściówkę do klubu bo wiadomo samochód na wodę nie jeździ a ja chciałam się po prostu odwdzięczyć.Dziś chce żebym to ja wzięła samochód i po niego pojechała i żebyśmy gdzieś pojechali żeby to on mógł się napić.Wszystko pięknie tylko, ze ja Nie mam swojego samochodu i głupio mi prosić rodziców o samochód żeby wozić mojego chłopaka. Nie jestem jakąs wygodnisią ale bez przesady żebym to ja go woziła i to jeszcze nie swoim samochodem. Jaka jest wasza opinia na ten temat? Powinnam poprosić rodziców o samochód? Znam ich pewnie będą przeciwni

Przede wszystkim, czy dziś ludzie, żeby sie dobrze bawić, muszą się nachlać? Bez alkoholu sie nie obejdzie???

Gość gość
Jeżeli już to on niech najpierw do Ciebie przyjedzie, a nie że Ty po niego pojedziesz i wtedy jeszcze będziesz go wozic. Możesz sie zgodzic, ale ja bym to zrobiła pierwszy i chyba ostatni raz.

Gość gość
A ile kasy kosztowała ta wejściówka? Daleko jechaliscie na imprezę?

Gość gość
Co w tym zlego ze kobieta prowadzi samochod? Jestes wygodnicka i egoiztyczna.

Gość gość
to niech ci kupi samochod :D

Gość gość
ojej księżniczka się sfochowała bo nachlać się nie może i dla chłopaka coś zrobić trzeba jak on Ci dupę wozi a ty się bawisz to jest dobrze, a jak raz chce żebyś zrobiła to dla niego to wielka obraza majestatu

Gość gość
ksiezniczka niema samochodu i ma wozic chlopaka :D chyba na plecach ?