Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabierzcie tą moją matke bo z niom nie wyrobie grrr

Polecane posty

Gość gość

pisałam już tu kiedyś i jest tylko gorzej czyli wyzywa mnie że ide do roboty zakladam czyste ciuchy przychodze to wkladam je do prania i przeszkadza jej ze myje sie 2 razy na dzien czyli po pracy i wieczorem i ze codziennie zmieniam ciuchy ze raz w tygodniu zmieniam posciel a najgorsze jest to ze mowi ze dopiero prala mi te ciuchy czy posciela znow jest w koszyku i wyzywa mnie ze dopiero kupila roszek juz nie ma ze za prad 500 zl i ze zarabiam to moglabym dac ze codziennie po mnie sprząta a ja nic nie robie nie pomagam i bla bla bla no k***icy idzie z nią dostać jak boga kocham

Gość gość
pracujesz, masz kase to dokladaj sie do utrzymania a nie ze nawet na proszek do prania zalujesz ksiezniczka sie znalazla

Gość gość
weź s********j a co ona będzie z pieniędzymi robiła ? jeszcze bede jej światło płaciła p******a a kosmetyki ciuchy kto mi pokupi ?

Gość gość
Matka ma racje. Jak sie nie dokladasz powinna Cie z domu wypierniczyc. Oplac sobie sama czynsz, media i wtedy idz na zakupy i do kosmetyczki.

Gość gość
prowokacja

Gość gość
żadna prowokacja nigdzie nie bede sie wyprowadzala bo 1/3 tego domu mi się należy po ojcu jak jej nie pasuje to niech sie wyprowadzi dam sobie sama rade jak ma taką krzywde że codziennie musi prać no to jej problem nikt jej nie każe

Gość gość
A co to jest 1/3 domu! Powinna cie splacic i wy/je/bac na ryj pustaczko.

Gość gość
no ale dokladasz sie do rachunkow i jedzenia ??

Gość gość
Kup jej jakieś katolickie książki gazety to będzie czytać i się uspokoi

Gość gość
Moja żona nie dokłada się do rachunków mieszka za darmo u mnie ja pracuje inavzcdzuecmi 3 małych i kizysta sobie. Za darmo ciągle wszystko ma dach nad głową jedzenie ubranie wodę prąd i co i niecolacu ciągle siedzi i za darmo mieszka. Ja już tego nie wytrzymam mój dom to jej hotel darmowy.

Gość gość
Mam dość żony mieszka w moim domu swego nie ma i nadodatek to ja utrzymuje dzieci a Ina tylko im pampersy zmienia. I to wszystko. Mój dom ja ci postawiłem a ona korzysta. Durzo kasy na budowę wydałem a inacteraz mieszka za darmo.

Gość gość
no nie dokladam sie bo narazie jestem na stażu i zarabiam grosze a ona ma rente co ona bedzie robila z pieniedzmi ?