Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam mu awanture miałam rację?

Polecane posty

Gość gość

Spi osobno 6 lat w pokoju bez wylewki .Ciuchy rozwala koło łóżka na tej nie wylanej posadzce w tym prochu a potem ubiera je na siebie.Do okoła milion puszek i butelek z piwa.Łóżko niegdyś wspolne podwojne..wyniósł na góre na nim śpi.Pokrowiec z materaacs już nie jest biały a poprostu czarny .Poduszka to samo ja nie wiem jak on sie kładzie spać.?Podejrzewam że jak chodzi tak śpi czyli w ciuchach.Gorzej jak są to ciuch z garażu od prochu.Kiedyś weszłam tam przebrałam tą posciel..zdjęłam materac i wszystko wyprałam ale to i tak jest czarne .Rzygam jak to widzę..i on chce mówić o higienie?.Masakra!Zrobiłam mu karczemną awanture bo dzieci to widzą i biorą przykład ,ile można prosić ..ile można mowić jedno i to samo.No ile?.Potem moi rodzice sie dziwią że ja jestem taka nerwowa i krzyczę.Przecież on mnie normalnie wykończy ten Rafał.Wrrrr.:-(Już mu powiedziałam że inna to by go za coś takiego chyba rozszarpała.Zrobiłam nawet foty z tego chlewu żeby moi rodzice wreszcie zrozumieli co on robi.

Gość gość
On nawet coś takiego jak piżama nie ma i nie uznaje.Jak chcę mu kupić to mówi po co mi.?Teraz udaje że sprząta i głupio soe pyta o co wrzeszczę?.Matko jedyna gdzie ja miałam oczy nie wiem.Bród smród i ubóstwo .Dzisiaj explodowałam.Ileż można przymykać oko.?Rok dwa?..ale nie ..6 i nie nascie.Mam dosc .Jak myslicie dobrze że mi zrobiłam kolejną awanturę prawda?

Gość gość
Haha znowu ty idiotko.Która to twoja prowokacja dziś?

Gość gość
To nie jest żadna prowokacja i to jest pierwszy temat który w tym tyg.założyłam.Mam dać foty?.

Gość gość
I dlaczego nazuwasz mnie idiotką bo co ?bo już nie wytrzymałam i postanowiłam kolejny raz mu wygarnąć?.Nie życzę sobie żeby taki przykład dawał dzieciom.Wczoraj sie wydarł na córkę ze się bawi szczeniaczkiem bo to jest takie "niehigieniczne"a on co ?To co on zrobił na gorze to o pomste do nieba woła. Jak menek jakiś najgorszy.Jeszcze mi mowi że to ja powinnam mu tam sprzątać.Tak bo co ?bo om ma 2 lata że nie wie że butelki z piwa sie wynosi a ubrania trzyma w szafie? i że trzeba się kąpać i przebierać do spania.?Ja nie będe wyxhowywać 40 letniego brudasa.

Gość gość
Sorry ..menel miało być.Pod łóżkiem stos sztywnych skarpetek.

Gość gość
WTF ?!?! Dzizas, matko z corka, co to jest k***a

Gość gość
daj foty bo nie wierze

Gość gość
12.44.No właśnie:-(.Dzis mu zagroziłam rozwodem jak sie za siebie nie wezmie.Jest odrażający.Tak go wychowano niestety.Potem moi rodzice sie dziwią o co ja się tak kłócę?.No właśnie między innymi o to.

Gość gość
Takiego sobie wzięłaś, to takiego masz więc przestań jęczeń, bo sama jesteś sobie winna.

Gość gość
znów te prowokacje, co za poj*eba*ństwo

Gość gość
12.45musiałabym je wrzucić na instagrama i stamtąd jedynie przełożyć tutaj bo inaczej nie umiem.Na 10 minut dam je na instagram.moj nick-miętowy aromat.Foty nie oddają pełnego obrazu i zdążyłam zrobić tyljo 2 bo mi nie pozwolił..i szybko zaczął sprzątać.Dam na insta.a potem je usunę.

Gość gość
No nie?ja zaraz ja rozpoznaje po tematach,ona tu chyba siedzi od rana do wieczora i to od lat,ja p*****le

Gość gość
Jakie od rana do wieczora?.Ja mam internet dopiero 2 lata i oprócz tego pracuję .

Gość gość
12:52 dokładnie

Gość gość
Fajnego mezczyzne sobie wybralas. Widzialy galy co braly

Gość gość
Jakie dokładnie ?.Od 3 lat pracuję po 12 h.to jak mogę tu siedzieć non stop?.

Gość gość
13.Nie ważne.Zadałam pytanie ...bo ostatnio rodzice robią ze mnie psychiczną z powodu tego że on doprowadza mbie do szału i ciągle muszę z nim krzyczeć.Wszystko mu kurde muszę palcem pokazywać i tłumaczyć jak małemu dziecku.Mam dość.Przez to sie z rodzicami pokłóciłam bo oni go bronią a ze mnie rovią awanturnicę.

Gość gość
haha

Gość gość
Nie uwierzycie jak posprzątał.Chyba wreszcie coś do niego dotarło...ale jak pomysle że u nich do kąpania sypało się proszek do prania to mam ciarki.Jak można nie mieć mydła w domu.:-(