Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Święty Troll

Poza seksem nic nie sprawia mi takiej przyjemności jak trollowanie w necie

Polecane posty

Gość Święty Troll

To jest wręcz moja pasja. Zakładanie głupich i zboczonych kontrowersyjnych tematów, robienie sobie jajec z poważnych spraw, udzielanie głupkowatych odpowiedzi, robienie z siebie idioty i osoby niezrównoważonej psychicznie, wcielanie się w rolę osoby z zaawansowaną schizą paranoidalną czy też wcielanie się w rolę życiowych nieudaczników albo pustych panienek. Przyznam z okazji nowego roku, że kafeteria jest moim ulubionym miejscem w internecie do pisania takich prowokacji. Dzięki temu forum zawsze jestem szczęśliwym i radosnym człowiekiem. Śmiech to zdrowie. To jest na prawdę uczucie nie do opisania, gdy zakładam kolejny kretyński wątek, a naiwni ludzie myślą, że to prawda :D

Gość gość
co ty nie powiesz pazipenk

Gość gość
To żeby cię pokarało za zatruwanie ludziom życia.

Gość Święty Troll
Nie zatruwam ludziom życia. Byłem tylko raz na komendzie złożyć wyjaśnienia, bo za ostry troll był. Ale nikogo nie obrażam. Jestem po prostu kimś w rodzaju internetowego kabareciarza czy satyryka.

Gość gość
up

Gość gość
Na pewno ludzie cierpią i mają różne problemy w życiu przez takich jak ty. Żebyś za to dostała raka z przerzutami.

Gość gość k 34
Żal mi ciebie, jarasz się tym, że marnujesz czas i jeszcze porównujesz to do seksu?

Gość Święty Troll
A skąd wiesz czy marnuję czas? Wolę to niż siedzieć przed TV i oglądać Pierwszą Miłość, tudzież Prezesa Jarka. Jestem normalnym człowiekiem, pracuję i mam wiele innych ciekawszych zajęć, spotkania z dziewczyną, ze znajomymi, imprezy, sport itp. ale dlaczego nie porobić sobie jajec w wolnych chwilach? W życiu trzeba być uśmiechniętym, trochę humoru nikomu nie zaszkodzi :)

Gość gość
Wątki o dziewicach też są twoje?

Gość Święty Troll
Poza tym, to chyba nikt normalny nie uważa tego forum za poważne, więc PEACE! Wchodzę tu tylko i wyłącznie dla beki, pośmiać się z głupkowatych tematów innych użytkowników i zakładać swoje głupkowate tematy :)

Gość Święty Troll
Tak lubię tematy o dziewicach i prawiczkach, ale nie wszystkie są moje, bo całych dni tutaj nie spędzam.

Gość gość
Obrażasz kobiety?

Gość gość
No to zobaczymy satyryku a raczej SATYRZE jak będziesz teraz cienko śpiewał.

Gość Święty Troll
Nikogo nie obrażam, w swoich prowokacjach zawsze jestem ostrożny, bo raz musiałem składać wyjaśnienia na policji, więc nie ma co przeginać. Nie mniej jednak tematy seksualne i inne życiowe tematy dnia codziennego to moja ulubiona bajka.

Gość gość
Kogo konkretnie hejtujesz?

Gość Święty Troll
Nikogo nie hejtuje, tylko robię sobie jaja z ludzi. Nie ma to jak wpaść na jakiś genialny pomysł, założyć wątek i patrzeć jak naiwni ludzie wierzą, że to prawda.I prowadzić z nimi dyskusję hehe :D

Gość gość
za co dokładnie były wyjaśnienia na policji?

Gość Święty Troll
Tylko podstawowe pytanie, czy ten temat też nie jest trollem i prowokacją? :D

Gość Święty Troll
Idę teraz przygotować sobie obiad, trochę poćwiczę, wykąpię się i idę z dziewczyną na imprezę. Pewnie jutro z rana nie będę miał co robić, więc znów tu zawitam jako "gość". Tymczasem czas na szukanie inspiracji do nowej prowokacji.

Gość gość k 34
Święty Troll dziś A skąd wiesz czy marnuję czas? Wolę to niż siedzieć przed TV i oglądać Pierwszą Miłość, tudzież Prezesa Jarka Jeśli masz tylko takie alternatywy to życzę udanej zabawy ;-p

Gość gość
Tak się domyslałam, ale nie mogłam uwierzyc i wciąż jestem w szoku.