Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można pić wode i napoje z biedronki ? przecież to obrzydlistwo

Polecane posty

Gość gość

woda jak ona sie zwie , oaza ? albo to drugie jeszcze tansze... te ''biedronkowe'' wody smakują gorzej niż woda z kraju, przypominają w smaku wode destylowaną (sprobujcie sie kiedys napić wody do spryskiwaczy, podobny smak jak ''woda mineralna'' z biedronki) swoją droga niektore drogie wody jak kropla beskidu i żywiec zdrój są równie wstrętne i niesmaczne :O albo te soki przecierowe, marchwi jest tam ze 20% reszta to woda z cukrem, napoje gazowane np vivat, woda z trzema róznymi słodzikami masakra chemiczna, coca cola biedronkowa ktora w ogole nie przypomina oryginału, no ale plebs twierdzi ze nie czuje roznicy to po co przepłacać :D jacy wy jestescie beznadziejni :D

Gość gość
a jaka ty jesteś wspaniałomyślna i mądra, och i ach! :D

Gość Turkuć
Pijesz tylko wody evian, volvic oraz perrier?

Gość gość
zdrowsza jest woda z kranu, ja pije muszynianke albo tanszą wersje muszyne

Gość gość
Woda w biedronce jest bardzo dobra taksamo jak woda z kranu moze nie wszedze ale umnie woda z kranu jest naprawde wspaniale nie robie sobie zartow

Gość Turkuć
Mi najbardziej smakuje Kinga Pienińska naturalnie gazowana.

Gość gość
Naturalnie gazowana? Bardzo interesujace

Gość gość
Pije Piwniczanke od lat ,cena jest 1,70 za 1,5 l wody do wyboru gazowana i nie ,nie ma wody natural.gazowanej do wody daje sie gaz i dlatego jest gazowana ,z biedronki pije soki pomidorowy kupilam orezade czerwona i brzuch mnie bolal

Gość gość
wody evian, volvic oraz perrier sprobowalam kiedys i przyznam sie wole Muszyniamke ,jana ,czy inne polskie wody mineralne sa smaczne i tanie

Gość gość
jeśli pilas wode destylowana to sory ale jeszcze większy plebs z ciebie niż z normalnych ludzi którzy chcą zaoszczesdzic trochę grosza, następnie napijesz się denaturatu lub plynu do spryskiwaczy? to będzie dla ciebie prestiż i elegancja

Gość gość
Kurwa wy naprawde myślicie ze w prywatnych sklepach jest lepsza jakość niz w biedronkach itp.? Ja tam niespecjalnie widzę różnice miedzy ta woda z biedronki a woda z innego sklepu. Dla większości osób drogie =dobre a to wcale tak nie działa. Żadna cola nie przypomina tej oryginalnej a w ogóle to kazda cola, oranżada itp. To chemia. Marka ma tutaj nieduże znaczenie. Rzadko pije cole ale jak juz to wole pepsi. No ale zdaniem autorki jestem beznadziejna. Sok to możesz sobie w domu zrobić. Inaczej wiadomo ze to głównie woda i cukier.

Gość gość
Latem w te największe upały wracając późno do domu kupiłam (bo po drodze) Polaris i czegoś tak paskudnego jeszcze nie piłam. Ohyda.

Gość gość
Jakies pańskie podniebienie macie w takim razie albo może sugestia ze to z biedronki. Bo woda z tego co wiem nie ma jakiegoś specjalnego smaku.

Gość gość
Chcecie płacić 3 razy tyle za wode to płaćcie. Nikt wam nie broni marnować pieniędzy.

Gość Turkuć
Wody naturalnie gazowane często odgazowuje się ze względów technologicznych - bo ciśnienie mogłoby uszkodzić linię produkcyjną; wygodniej jest więc najpierw gaz usunąć, a potem dodać go do wody. Wówczas etykieta informuje, że wodę “wzbogacono” lub “wysycono gazem ze źródła”, “nasycono CO2 naturalnego pochodzenia”, “naturalnie wysycono CO2”. Ale nie dotyczy to wód leczniczych, które powinny zachować skład całkowicie naturalny. Gaz może być też wtłaczany do wody z innego źródła niż złoże podziemne.

Gość gość
Pisałam o wodzie smakowej, jeśli chodzi o mineralną piję od lat Staropolankę.

Gość gość
akurat cola original naprawdę daje rade:D

Gość gość
Dystrybutorem Oazy jest Nałęczowianka. To by było na tyle jeśli chodzi o te wasze wyszukane gusta smakowe 🖐️

Gość gość
Kazda woda jest ohydna jesli nie ma odpowiedniej temperatury im cieplejsza tym ohydniejsza.

Gość gość
A ja wode ze woda jest ohydna do tych którzy pija "soki" , napoje, cole itp.

Gość gość
Ja pije tylko Kinge Pieninska, Naleczowianke i Cisowianke. Jak mnie stac czy zagranica- Perrier i Evian, ale rzadko. Wiadomo, ze np. Kropla Beskidu i Zywiec maja wiecej zanieczyszczen nic kranowka (byly badania). O wodzie z Biedy nawet nie wspominam.