Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak sexualnego doświadczenia u mężczyzn.

Polecane posty

Gość gość

Kobiety bardzo cenią doświadczonych seksualnie mężczyzn bo przecież po co kobiecie facet bez doświadczenia? To taka ciamajda, która żadnej kobiety nawet nie umiała zaciągnąć do łóżka. A jak mówią inaczej to kłamią. Tak więc faceci zdobywajcie doświadczenie, uprawiajcie seks jak tylko macie okazję zaciągnąć do łóżka jakąś kobietę. Później będziecie wysoko cenieni za swoje umiejętności w sypialni....i jeszcze jedno. Jak facet ma 20 lat to brak doświadczeń seksualnych nie przeszkadza. Natomiast gdy ktoś ma 30-40 lat i nadal zero to świadczy to o nim tylko negatywnie.

Gość gość
racja a najgorsze sa prawiki co tylko c**e zobacza i sie spuszcza taki pajac

Gość gość
Może nie negatywnie, ale od razu nasuwa mi się określenie jak: sierotka, ciamajda, itp. Poza tym z resztą się nie zgodzę. Nie trzeba bzykać wszystkiego co się rusza, aby zdobyć doświadczenie. Można być z jedną kobietą i być bardzo doświadczonym.

Gość gość
Przecież u kobiet jest podobnie, 30-letnia dziewica już do niczego się nie nadaje, bo takiej niczego już nauczyć nie można. Poza tym ilość partnerek nie wypływa na doświadczenie i jakość seksu, bo każda kobieta jest inna, każda lubi coś innego i fakt że udało się zaspokoić jedną, nie oznacza że z drugą tak samo się uda. Można mieć w życiu 50 partnerów/partnerek, a być marnym w seksie, nie ilość tylko jakość się liczy, a to dwie zupełnie różne rzeczy.

Gość gość
no bo 20 lat to jest jeszcze szczypiorek... a mezczyzna 30 letni to już dojrzały jest i dziwne ze nie chce sie kochac, wtedy daje takiej kobieceie do myslenia że może na ksiedza startuje albo inna orientacja a juz w najgorszym przypadku ze ma zaburzenia natury emocjonalnej.

Gość gość
A dlaczego, że jak kobieta ma 30 lat i jest dziewicą albo załóżmy ma małe doświadczenie to większość forumowiczek napisze, że "ok, po prostu nikogo nie pokochała a jest wrazliwą kobieta i nie może tak bez miłości. Na pewno nie może przez to czuć się nic nie warta" ale jak facet ma 30 lat i ma małe doswiadczenie to już jest nieudacznik i w ogóle zero dla kobiety.

Gość gość
ja uważam że coś jest nie tak, jeśli kobieta ma 30 lat i jest dziewicą

Gość gość
Cenić może i cenią, ale nie musi to być facet, ktory mial tyle partnerek, ze sam nawet nie wie dokładnie. Można mieć dwie i to wystarczy, ja akurat zawsze mialam szczescie do facetow z ktorymi bylam (jesli chodzi o sex) bo nie mysleli tylko o sobie, ale tez chcieli dać mi przyjemność i koncentrowali się rowniez na moich odczuciach.

Gość gość
nie zgadzam się z tym żeby facet posuwał wszystko kiedy jest okazja (chociaż ja tak robie hehe )

Gość gość
jeżeli laska nie ma doświadczenia i ten nawet w ogóle niedoświadczony daje jej rozkosz i przyjemność ....to co, z powrotem do "szkoly" ma isc ?

Gość gość
Bo za brednie wymyśla autor lub autorka, co ma doświadczenie do puszczania się z byle kim? Kto będzie bardziej doświadczony 20-latek mający na koncie 15 dziewczyn i 15 stosunków w życiu, czy 30-latek mający tylko dwie kobiety, ale za to kilkaset stosunków? Tylko idiota myśli że ilość partnerów = jakość seksu, a na ogół jest tak, że im więcej ktoś ma partnerów, tym gorszy jest w łóżku, bo jak ktoś jest dobry, to partner, czy partnerka tak łatwo go z rąk nie wypuści.

Gość gość
Jeśli ktoś, niezależnie od płci, ma 30 lat i zero doświadczeń seksualnych za sobą, to owszem, zarówno na kobietę jak i na mężczyznę spojrzę jak na kosmitę - dlatego, że nie mogłabym przestać się zastanawiać, jak przez tyle lat można dobrowolnie pozbawiać się takiej przyjemności i frajdy?

Gość gość4imp
Jak przebzykasz z dwadziescia kobiet to juz bedziesz ogier- haslo 15-latka. :D

Gość gość
Kiedy spotkała bym 20 letniego prawiczka pomyślała bym okej nie miał okazji albo związki były zbyt krótkie nie chciał wykorzystywać dziewczyn bez uczuć. Ogólnie każdy ma prawo do własnego wyboru i ja nie potępiam nikogo, i też nie uważam że trzeba na siłe szukać doświadczenia jak to autor wątku zasugerował, tylko po prostu trzeba iść swoim zdrowym tempem słuchać swojego serca rozumu i trochę też potrzeb. Seks to nie zło, a raczej może być bardzo zdrowy.

Gość gość
dziś x Gdy jest się dziewicą lub prawiczkiem, to nie wie się co się traci i łatwo się bez seksu obejść, gorzej gdy się tego zazna, a potem się to straci... zajoba wtedy można dostać, bo bardzo tego brakuje, a nie ma się z kim :P

Gość gość
Nie mam nic do prawiczków w jakikolwiek wieku czy dziewic w jakimkolwiek wieku ale i tak w pewnym wieku zaczęła bym się zastawiać jaka jest tego przyczyna i pewnie szukała bym jej gdzieś głębiej w samej osobie, jej psychice i zdrowiu.

Gość gość
to nie te czasy w których facet 20 latek nie ma doswiadczenia seksualnego :D:D:D.. chyba ze nie ma doswiadczenia w rozmowie z kobietami siedzi sam i jest on i jego swiat.. odludki nie maja doswiadczem :D z niczym moze tylko z wlasna dlonia

Gość gość
Brak doświadczenie u mężczyzny nie przeszkadza, w przeciwieństwie do braku pewności siebie, niezdecydowania!!!

Gość gość
Moim zdaniem liczy się coś takiego jak "inteligencja seksualna" Można mieć kilkanaście partnerek a umieć tylko włożyć i wyjąć, a można mieć jedną i być na tyle wrażliwym na potrzeby innych aby uchodzić za przysłowiowego Kasanowę (w pozytywnym znaczeniu). To że ktoś coś robi od 10 lat wcale nie znaczy że robi to dobrze. Ale 30 letni prawiczek czy dziewica to dziwoląg. Bez względu na orientację seksualną. Pomijam rzecz jasna osoby chore.

Gość gość
Zgadzam się. Jest coś 'podejrzanego' w facecie (i w kobiecie), który do 30 roku życia nie ma ŻADNYCH doświadczeń w seksie i związkach. Usprawiedliwieniem byłyby dla mnie zasady religijne.

Gość gość
brak rozmowy a nie sexu ma wplyw na jakosc na całokształt małzenstwa

Gość gość
A o chorobach wenerycznych i AIDS to wy zboczency tu zescie slyszeli?

Gość gość
Ja wole dziewice nie zarażonom, zamiast parszywa dziure jakies doświadczonej d****i!

Gość gość
A, co to za problem dla kobiety być tą jedyną? Dla mnie żaden.

Gość proboszczonia
Wyglada na to ze Katolikow tutaj nie ma. Jedna kobieta, jedna zona i duzo dzieci, a nie duzo j****ia jak jak jak króliki wy grzesznicy!!!!

Gość gość
Ide wziac shower bo czuje sie jakbym sie w bagnie ludzkim wytarzala tutaj! Zboczency wszyscy jestescie!

Gość gość
Ani ilość partnerów, ani ilość o***tych stosunków nie jest gwarantem udanego seksu, bo raz... najważniejsze to to aby dwie strony się zgrały i dotarły, bo jedni wolą seks delikatny i zmysłowy, pełen delikatnych pieszczot, a inni bardziej zwierzęcy, bez zbędnej gry wstępnej. A po drugie ważne są chęci i dbanie o potrzeby partnerki, bo jak ktoś jest egoistą i dba wyłącznie o swoją przyjemność, to żeby nie wiem jak był doświadczony, to partnerka niewiele będzie z tego miała. A co do prawiczków i dziewic w późnym wieku, na ogół winę za to ponoszą kompleksy, brak pewności siebie, itd... sam dość późno straciłem "prawictwo", bo w wieku 25 lat, miałem wcześniej okazje aby to zrobić, ale akurat ja potrzebuję do tego jakiegoś uczucia, odrobiny zaufania, a i czasu na poznawanie dziewczyn miałem mało, bo byłem zajęty pracą. Tak więc na odpowiednią dziewczynę trafiłem dopiero w wieku 25 lat, dziewczyna była doświadczona, ja się zakochałem i to ona po 4 miesiącach znajomości zaciągnęła mnie do łóżka i chyba nie wypadłem źle, bo udało mi się ją kilka razy zaspokoić w ciągu tej naszej pierwszej nocy i chyba nawet nie zauważyła, że brak mi doświadczenia :) A co mojej nieśmiałości i braku poczucia własnej wartości, to po związku z tą dziewczyną stałem się zupełnie inny, nieśmiałość przeszła, stałem się znacznie pewniejszy siebie, itd... związki i satysfakcjonujący seks bardzo podbudowują samoocenę, bo skoro ktoś chce z tobą być i jest tej osobie z tobą dobrze, to chyba aż taki kiepski nie jesteś :P

Gość gość
Jednak doświadczenie jest ważne. Piszę tu jako kobieta – te tekstyna forach ze dziewica to skarb ale sorry co taka dziwczyna ma za doświadczenie? A potem teksty że nie umie tego czy tego… sorry sama się tego nie nauczy. To jak dla faceta sztuczna pochwa niby taka sama ale jak inna. A jak ktoś już ktoś niechce tak to niech zajrzy do sklepu erotycznego i poszuka jakiś zabawek ciekawych i tak zacznie. Fajne rzeczy można znaleźć w sklepie w zaufaniu.pl

Gość gość
Mam znajomych z korpo, którzy robią kariery i nigdy nie byli w związkach bo nie mają na to czasu. Faceci 30+ którzy do nocy siedzą w papierach. Nie każdy ma czas na bzykanie. Nie każdemu robi czy druga strona ma doświadczenie, no chyba, że szuka się tylko na seks. Mniej stresu, a życie będzie prostsze.