Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćfhbc

Jestem...aseksualna??

Polecane posty

Gość gośćfhbc

Jako dziewczyna mam 184 cm. wzrostu. Mężczyźni nie zwracają na mnie uwagi. Jestem szczupła, raczej zadbana.Boli mnie tylko trochę ten wzrost. Jestem przez to aseksualna, niewidoczna jako kobieta dla facetów?

Gość bella   86
Czemu uważasz, że wysoka dziewczyna jest aseksualna, ja uważam, że aseksualna kobieta ma wygląd faceta, taki babochlop, bez talii i biustu.Takie są i wysokie i niskie

Gość gość
Mozesz byc nieatrakcyjna! Bycie aseksualnym znaczy zupelnie cos innego. Siegnij do slownika. Aseksualizm to orientacja seksualna a ty jestes zwyczajnie brzydka.

Gość gość
Nie, nie, nie. Tak nie będziemy rozmawiać :) Dawaj zdjęcie.

Gość gość
nie jesteś, jesteś marzeniem... faceci uwielbiają wysokie szczególnie na szpilkach, natomiast nie mogąc takich znaleźć zadawalają się czyms podobnym do prawdziwej kobiety... pokroju 150cm-169,9... ale zawsze będą się podobać te wysokie klamiac swoje partnerki... sam mam 177 ale nigdy bym się nie wstydzil takiej i byłoby mi najlepiej z nia w lozku. moji kumple mysla tak samo;) a hasla male jest piękne wypowiadane w stosunku do kobiet bo odwrotnie oczywiście to już tak nie działa;) oraz prawdziwy facet to prawdziwy facet tamto... to kłamstewka:) bo okazuje się ze 90% facetow jest podrobami!

Gość gość
Kobieta ma być delikatna, a kobieta która mierzy więcej niż połowa facetów to tylko jako przykrywka dla gejów może służyć.

Gość gość
"przykrywki dla gejow" a po co im przykrywka skoro wola facetow i żeby to faceci robili im... haha

Gość gość
Nie do seksu, tylko jako "oficjalna" partnerka życiowa idiotko!

Gość gośćfhbc
Staram się dbać o siebie- duzo nie ważę (64kg.), makijaż.. a jednak coś musi być we mnie nie tak bo nikt nie zwraca na mnie uwagi a jak już to 'Ale Ty wysoka :o!' Autorka

Gość gośćfhbc
Skoro wysokie dziewczyny są marzeniem.. to dlaczego mężczyźni nas nie podrywają? My z charakteru niczym się nie różnimy od tych 160 ;).. Nie jesteśmy 'babochłopami'. ;)

Gość gość
podbijam

Gość gość
Up

Gość gość
Jestem kobietą, około 170 cm wzrostu, nie podobają mi się kobiety niskie, ale ten chłopak, który napisał, ze taka kobieta to cos podobnego do kobiety, sam jest podobny tylko do faceta, z jego 177. Chciałabym byc troche wyzsza. Mam kolezanki, najwyzsza ma 180 cm, jest bardzo chuda, sredniej urody i ma facetów. 184, moze zaczynac sie problem, bo mniej jest wysokich facetów, ale są, moj kolega chcialby miec dziewczyne o takim wzroscie, sam ma 189. Mysle, ze taka kobieta powinna byc szczupła, bo jesli nie jest to wyglada poteznie. Musi byc wiotka. Popatrz na Anie Rubik i inne, sa wysokie, maja partnerów. Ja sama uwazam takie kobiety za za wysokie, ale to moja opinia. Kwestia poruszania sie w swiecie wysokich facetów.

Gość gość
A mnie coś w wysokich pociąga, nawet wczoraj widziałem w autobusie śliczną dziewczynę mojego wzrostu (aż spojrzałem w dół czy nie jest przypadkiem na szpilkach i była na płaskim), a mam 185cm... z tym że trochę przy takich czuję się niepewnie i trochę dziwnie, ale atrakcyjności im to nie ujmuje, ładna kobieta zawsze będzie się podobać.

Gość gość
Jesteś wysoka, mnie się takie podobają.

Gość gość
Nie "aseksualna", tylko "nieatrakcyjna", jak juz. Aseksualnosc oznacza orientacje seksualna. Poniekad. Raczej jej brak.

Gość gość
Wysoka kobieta to NIESTETY rzadki widok, jesteś jedyna w swoim rodzaju

Gość gość
Zawsze możesz robić za wieszak, huehuehue :D

~gośćfhbc Nie jesteś żadna aseksualna nie możesz tak mówić przecież nie twoja wina jest że tyle urosłaś , poza tym widziałem pary ona wyższa od niego przecież możesz nawet rówengo wzrostu mieć chłopaka czy mieć wyższego nawet , poza tym przecież liczy się charakter zależy jak się będzię z tym czół :)