Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crely

Doprowadza mnie to do obłędu

Polecane posty

Gość crely

Cześć, mam 20 lat i jestem od kilku lat uzależniony od komputera. Jakiś czas temu poznałem świetną dziewczynę w internecie grając w "te samą grę co ona" dużo z nią piszę, a czasem pogadam na ts. Opowiedziałem jej o sobie bardzo dużo i ona zrobiła to samo.. jakoś tak zwyczajnie to wyszło. Cale dnie spędzam w domu i nie mam raczej żadnych znajomych, a gdy z nią piszę czuje się na prawdę szczęśliwy. Traktuje ją raczej jak przyjaciółkę, ale odnoszę wrażenie, że ja jestem dla niej tylko zwykłym chłopakiem z internetu, który wyżala się ze swoich problemów. Nigdy tak wprost nie napisała mi, że ją męczę, a wręcz przeciwnie - lubi jak jej dużo o sobie piszę. Ona jest ode mnie starsza o 3 lata, ale mimo tego strasznie dobrze mi się z nią rozmawia. W tym roku planuję do niej pojechać i spędzić miło weekend(mam tylko 2h drogi), ale czuje, że ją od siebie odpycham pisząc ciągle o swoich problemach. Mógłbym pisać i pisać, ale to zajęło by mi za dużo czasu, by wszystko opowiedzieć. W skrócie to tylko przyjaciółka, z którą mam ochotę pisać przez cały dzień i tylko jak się obudze, wyczekuje jej wiadomości, a przecież ona ma swoje życie prywatne w porównaniu do mnie. Doprowadza mnie to już do obłędu i nie wiem co się ze mną dzieje, o niczym innym nie myślę, tylko o rozmowie z nią, a przecież nawet jej nie znam na żywo. Nie chciałbym jej o tym pisać, bo boje się, że ją wystraszę i stracę z nia kontakt. Podoba mi się jako dziewczyna i podobno ja jej też, ale jestem dla niej za młody. Piszę to już któryś raz z kolei, ale to tylko przyjaciółka, z którą chciałbym pisać całymi dniami i własnie nie wiem dlaczego się tak dziwnie czuje, nie mogę o niczym innym myśleć, tylko o rozmowie z nią... Co mi jest ...

Gość gość
Zauroczyłeś się nią!

Gość gość
Idź podrywac

Gość crely
No właśnie o to chodzi, że nie mogę spać, jeść i tylko myślę i myślę... Moje życie było raczej beznadziejny, ale stabilne, a teraz strasznie mnie uciska w środku i nie wiem w ogole jak sobie z tym poradzic...