Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komu udało się zajść w ciążę po pierwszej miesiączce od poronienia

Polecane posty

Gość gość

komu z was udało się zajść w ciążę po pierwszej miesiączce od poronienia? Mialam samoistne i zastanawia mnie kiedy sie uda ponownie? O tamtą walczylam 1.5 roku :P

Gość gość
Zachodzenie w ciążę tak szybko po poronieniu jest niewskazane. Ja zaszłam dopiero po 1,5 roku. Podczas pierwszej próby

Gość gość
Jakie niewskazane? Kto Ci takich głupot nagadał i jeszcze faszerujesz nimi autorkę i innych! Po poronieniu najlepiej odczekać 3 miesiące od zabiegu ! Ale jeżeli nie było zabiegu a poronienie było samoistne to praktycznie można się starać po pierwszej miesiączce Niektóre kobiety zachodzą jeszcze przed pierwszą miesiączką, co jest mało wskazane, ale donoszą zdrowo ciążę i rodzą piękne bobasy :) Powodzenia

Gość gość
wlasnie z jakiej racji trzeba czekac i to tak dlugo?tez sie nie spotkalam z taka opinia

Gość gość
ja mialam poronienie samoistne zatrzymane w tym stanie chodzilam ok tygodnia pozniej w szpitalu lyzeczkowanie, przy wypisie jak sie zapytalam pani doktor to uslyszalam czym predzej tym lepiej po miesiacu dostalam okresu a pozniej starajac/ niestarajac sie zaszlam w ciaze zakonczona w 39tygodniu zdrowy chlopiec 3350g, 53cm. wiec jak widac wszystko ok

Gość gość
1.5 roku hahaha :-D kafeteryjne tlumoki. Spokojnie po pierwszej @ jak samoistne. Jeżeli nie to 3 mc odczekać. Ale jak ktoś wspomniał są i kobietki co przed pierwszą @ zaszły.

Gość gość
ja miałam łyżeczkowanie, zaczęłam się starać po pierwszej miesiączce, udało się w 4 cyklu. teraz jestem w 35 tygodniu. powodzenia, na pewno wkrótce uda ci się zajść w zdrową ciążę :*

Gość gość
Gratulacje

Gość gość
zaszlam w lipcu. pod koniec wrzesnia poronienie samoistne. w pazdzierniku zaszlam w ciaze. urodzilam zdtowe dziecko z:)

Gość gość
Mi udał sie po 2 @ po ciązy obumarlej, obecnie 38 tc i czekam z niecierpliwoscia. Mi polozna mowila zeby starac sie jak najszybciej